دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس اتاق اصناف ایران خبرداد:

پوشش 80درصدی اصناف در دستورالعمل جدید مالیاتی

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: بر اساس قانون جامع نظام مالیاتی کشور امسال بر عکس سال های قبل چیزی به عنوان تفاهم نامه مالیاتی نداریم و نگاه و رویکرد دولت این است بحث رابطه با سازمان ها و مشاغل را در دستور کار داشته باشیم .
کد خبر : 189135

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی با بیان اینکه این دستورالعمل در رابطه با تبصره ماده صد قانون مالیاتی کشور مطرح شد، گفت: چیزی در حدود 80درصد از مودیان مالیاتی در حوزه اصناف در همین دستورالعمل قرار گرفتند و خوشبختانه این دستور العمل مورد وثوق و حمایت قرار گرفته اما قبول داریم که شاید بخشی از صنوف به دلیل فضای رکود حاکم بر جامعه نسبت به افزایش مالیاتی راضی نباشند ولی باید پذیرفت که که در سال گذشته رکود را در برخی از صنوف شاهد بودیم و برخی از صنوف هم با رونق همراه بودند و در نهایت حاصل این تعامل دستورالمعلی بود که مورد وثوق همه است.


فاضلی ادامه داد: در سال‌های قبل زمانی که مودیان اظهارنامه مالیاتی را اعلام می‌کردند، ممیز مکلف به بررسی بود که در این راستا شاید تناقضی در گفتار و رفتار هر دو طرف را شاهد بودیم اما با اجرای دستورالعمل امسال این تناقض از بین رفت که این به نفع مجموعه بنگاه‌های صنفی کشور است و با اجرایی‌شدن این دستورالعمل هم دولت راحت‌تر به حقوق حقه خود می‌رسد و هم بنگاه‌های صنفی دیگر نگرانی از ممیزین ندارند و به نوعی دست ممیزین از این مجموعه کوتاه شد.


رئیس اتاق اصناف ایران با مثبت ارزیابی کردن دستورالعمل مالیاتی جدید اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی با این دستورالعمل مجموعه را مردم محور کرده و به نوعی برون سپاری کرده و مودیان را به عنوان امین پذیرفته و این شاخصه مهمی است که در سال های قبل نبود و اصناف باید بدانند که این دستورالعمل برای تقویت صنوف و بنگاه‌های اقتصادی کوچک اجرایی شده است.


وی افزود: بحث بند «الف» و «ب» یا همان ۱و ۲ کسانی هستند که تا سقف یک میلیارد تومان درآمد دارند و کسانی که از سقف ۳ میلیارد تومان بیشتر درآمد داشته باشند در گروه بعدی قرار می‌گیرند و آنجا با تعاملی که با اتحادیه‌ها و سازمان امور مالیاتی صورت گرفته است با تعامل بین اتحادیه صنفی و مجموعه ممیزین مشکلات حل خواهد شد و شفاف‌سازی صورت می گیرد.


فاضلی تاکید کرد: انتظاری که از نمایندگان صنفی دارم این است که به هیچ عنوان غیر کارشناسانه صحبت نکنند .


وی با بیان اینکه باید این مساله را بپذیریم که در سال های 92 و 93 بیشترین مشکل را داشتیم، گفت: از سازمان امور مالیاتی برای تسریع در ارائه مفاصا حساب مالیاتی دو سال گذشته تقدیر و تشکر می کنم. در دو سال گذشته آنان بیشترین همت را گذاشتند تا بتواند مفاصا حساب مالیاتی را به مودیان تقدیم کنند. بخشی از این کار هنوز باقی مانده و حدود 75 درصد کار انجام شد و 25درصد از کار باقی مانده که بنده از ریاست سازمان امور مالیاتی تقاضا کردم تا هر چه سریعتر این دستورالعمل را صادر فرمایند تا هر چه زودتر به نسبت به ارائه مفاصا حساب مودیان در سال های قبل انجام شده باشد.


فاضلی اظهار کرد: تعاملات صورت گرفته دو سویه بوده و حاصل این تعامل آرامشی بود که سال قبل در بازار شاهد بودیم و امسال نیز با اجرایی شدن دستورالعمل نهایی شده شاهد آرامش بیشتری خواهیم بود.


وی افزود: بزرگترین مشکل عدم صدور مفاصا حساب برای مودیان در سال‌های گذشته است که به دنبال اجرایی شدن آن هستیم؛ مشکل در سال‌های قبل این بود که مودی و ممیز به یکدیگر اعتماد نمی‌کردند و اصل بر واقعیت‌هایی است که می‌بینیم و تمام تلاش ما بر این بود که این فاصله‌ها کم شود.


فاضلی تصریح کرد: البته کارآفرینان باید مورد تکریم و حمایت قرار بگیرند اما حقوق حقه دولت را نیز به موقع پرداخت کنند و این مساله نباید منجر به تعارض شود و بعضی ها به دنبال ایجاد تعارض هستند .


وی در پایان از تمام اتاق های اصناف خواست در جهت اجرایی کردن دستورالعمل مالیاتی امسال سنگ تمام بگذارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب