دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد:

ایجاد مراکز تحقیقاتی، سرمایه‌گذاری در مراکز رشد و تولید محصول در دستور کار واحد ارومیه

معاون پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه اظهار کرد: تجهیز آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، راه اندازی و فعال کردن مراکز تحقیقاتی و افزایش سرمایه گذاری در مراکز رشد و تولید محصولات با تکنولوژی بالا از مهم‌ترین دستور کارهای سال جاری با توجه به افزایش بودجه پژوهشی است.
کد خبر : 188845

دکتر پژمان محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تشریح وضعیت حوزه تحت پوشش خود و فعالیت های صورت گرفته اخیر خاطرنشان کرد: اخذ مجوز اولیه راه اندازی مرکز تحقیقاتی روان شناسی (به عنوان دومین مرکز در کشور)، اقدامات لازم برای اخذ مجوز مراکز تحقیقاتی مایکروویو آنتن و هوش مصنوعی از مهم ترین فعالیت های صورت گرفته است.


افزایش بودجه پژوهشی به همراه برنامه ریزی دقیق و علمی نقش موثری در پیشرفت علمی و تحقیقاتی دانشگاه خواهد داشت و امکان استفاده از فرصت های علمی و پژوهشی را برای اعضای هیات علمی فراهم خواهد کرد

وی ادامه داد: اخذ مجوز مجله تخصصی دامپزشکی، اقدامات لازم برای اخذ مجوز مجلات تخصصی برق و مدیریت و انعقاد تعداد 12 تفاهم نامه همکاری با سازمان های برق، صنایع، آب و فاضلاب، محیط زیست و ... از دیگر فعالیت های صورت گرفته است.


محمدی عنوان کرد: انجام تعداد 14 طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی با سازمان های مختلف و تعداد 15 طرح تحقیقاتی درون دانشگاهی در یک سال اخیر، چاپ بیش از 100 مقاله علمی و پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی در یک سال اخیر، چاپ کتابچه استانی ساها (سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد)، برگزاری همایش های ملی و کارگاه های تخصصی، چاپ تعداد 13 عنوان کتاب تخصصی در یک سال اخیر و فعالیت بیش از 16 انجمن علمی دانشجویی در واحد ارومیه از اقدامات انجام گرفته به همت معاونت پژوهشی بوده است.


وی درباره فعالیت های مرکز رشد (شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور) خاطرنشان کرد: فعالیت بیش از 3 شرکت، 10 واحد فناور و 3 هسته فناور در مرکز رشد واحد ارومیه، ثبت اختراع هوگوی هوشمند، تجاری سازی کرنومتر نوری تولید واحد فناور اروم الکترو اسپورت و کسب رتبه اول و چهارم در جشنواره علمی ربع رشیدی از اقدامات این مرکز بوده است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به آنـا گفت: یکی از مولفه های اصلی در امور پژوهشی دسترسی به تجهیزات با تکنولوژی بالا و آخرین یافته های علمی در سطح جهان بوده که این موارد به همراه سایر عوامل نیازمند سرمایه گذاری نسبتا زیادی است.


وی افزود: افزایش بودجه پژوهشی به همراه برنامه ریزی دقیق و علمی نقش موثری در پیشرفت علمی و تحقیقاتی دانشگاه خواهد داشت و امکان استفاده از فرصت های علمی و پژوهشی را برای اعضای هیات علمی فراهم خواهد کرد.


محمدی با اشاره به فعالیت های دانشجویان و اعضای هیات علمی تصریح کرد: فعالیت اعضای هیات علمی به صورت چاپ مقالات و برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت دانشجویی در قالب انجمن های علمی ارزیابی می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب