اعزام نیروی کار به خارج، فرار مغزها محسوب نمیشود
حسین مختاری در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با تاکید بر اینکه ما نسبت به سایر کشورها فاصله معناداری در ارزآوری از اعزام نیروی کار به خارج کشور داریم، افزود: در سالهای اخیر هراسهای بسیاری برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور با به کار بردن کلماتی مانند فرار مغزها ایجاد شده بود که این امر تنها به زیان مردم تمام شد چرا که آنها ناگزیر با روشهای غیرقانونی اقدام به مهاجرت میکردند.
وی با بیان اینکه متاسفانه تصور رفتن به بهشت با اعزام به خارج از کشور برای کار در میان برخی مردم جا افتاده است، تصریح کرد: شاید 10 سال پیش عمده کسانی که برای کار به خارج کشور اعزام میشدند، در تصور دستیابی به ایدهآلترین امکانات و رسیدن به سطح بالایی از رفاه بودند اما پس از اعزام و روبه رو شدن با واقعیت، دچار سرخوردگی میشدند.
مدیر کاریابی بینالمللی کنپارس درباره علت پایین بودن آمار اعزام نیروی کار ایرانی به سایر کشورها گفت: همانطور که وزیر تعاون نیز تاکید کرد بخشی از پایین بودن آمار در این حوزه به وجود جو ایرانهراسی در میان کشورها باز میگردد که در صورت رفع این مانع یقینا اعزام نیروی کار به خارج کشور میتواند با رشد 100 برابری همراه شود.
مختاری با بیان اینکه تمایل اعزام به خارج از کشور در میان نیروی کار کشور بالاست، اضافه کرد: مشکلات موجود در این بخش دستوپای کاریابیها را برای ایجاد زمینههای اعزام میبندد.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از روند اعزام نیروی کار به خارج کشور تحت تاثیر سیاستهای دولتهاست و به همین دلیل هم وزارت تعاون باید بیشتر در این زمینه ورود کند.
انتهای پیام/