فرهاد اصلانی 51 ساله شد
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، فرهاد اصلانی در سال ۱۳۷۰ دوره دو ساله کارگردانی و بازیگری در زمینه تئاتر را از فرهنگسرای نیاوران گذراند و بازی در تئاتر را در سال ۱۳۵۷ همزمان با تحصیل و همچنین بازی در نمایشهای رادیویی را از سال ۱۳۷۱ آغاز کرد.
اولین بار در سال 1372 در مجموعه تلویزیونی «همسایهها» ایفای نقش کرد و سپس حضور در مقابل دوربین را در سال ۱۳۷۳ با فیلم «روسری آبی» کاری از رخشان بنیاعتماد تجربه کرد.
اصلانی از سال ۱۳۸۶ گزیده کار شد و توانست با انتخابهای درست و بازیهای قابل توجه بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد. وی در سال ۱۳۹۰ با حضور در سه فیلم «خرس»، «زندگی خصوصی» و «من مادر هستم» خوش درخشید و توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را برای دو فیلم «خرس» و «زندگی خصوصی» کسب کند.
همچنین وی در سال ۱۳۸۹ با حضور در سریال «مختارنامه» توانست بازی ماندگاری را در نقش «عبیدالله بن زیاد» از خود به نمایش بگذارد.
این بازیگر توانا در سال ۱۳۹۵ با فیلم «دختر» به کارگردانی رضا میرکریمی توانست اولین جایزه بینالمللی خود را از سی و هشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مسکو کسب کند.
فرهاد اصلانی تاکنون بازی در بیش از 30 فیلم سینمایی و بیش از 20 مجموعه تلویزیونی را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است که از جمله آنها می توان به «زیر سقف دودی»، «ماجان»، «یک روز بخصوص»، «دختر»، «دوران عاشقی»، «عصر یخبندان»، «کوچه بی نام»، «کلاشینکف»، «مستانه»، «ساکن طبقه وسط»، «خواب زدهها»، «من مادر هستم»، «به خاطر پونه»، «قصهها»، «پل چوبی»، «زندگی خصوصی»، «خرس»، «یه حبه قند»، «حیران»،«پاداش سکوت»، «مختار نامه»، «آشپزباشی»، «گاو صندوق»، «راه بی پایان» و ... اشاره کرد.
وی تا امروز توانسته برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد برای بازی در فیلمهای «خرس» و «زندگی خصوصی» در سیامین جشنواره فیلم فجر، برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در «کوچه بی نام» در شانزدهمین جشن حافظ (۱۳۹۵)، برنده جایزه ویژه ستاد جشنواره چهل چراغ برای بازی در سریال های تلویزیونی (۱۳۹۵)، برنده جایزه ویژه ستاد جشنواره چهل چراغ برای بازی در سریالهای تلویزیونی (۱۳۹۵)، برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) در سی و هشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مسکو (۲۰۱۶)، برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) در دهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم باتومی (۲۰۱۶) شود.
انتهای پیام/