نیمقرن پیشرفت علمی دربرابر افول غربیها ۱۳-
گزارش دیلیمیل از زنان نینجاکار ایرانی + تصاویر
روزنامه انگلیسی دیلیمیل تصاویر شگفتانگیزی از زنان نینجاکار حرفهای را در ایران منتشر کرد.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه انگلیسی دیلیمیل تصاویری از زنان ایرانی که برای تبدیل شدن به نینجاهای حرفهای تمرین میکنند را منتشر کرد. این زنان تمرینات نظامی سخت و حرفهای را با سلاحهای مرگبار انجام میدهند.
باشگاهی که این نینجاکاران در آن آموزش میبینند در سال 1989 (1367 شمسی) تأسیس شد و در 25 مایلی تهران در "قلعه جوقین" واقع شده است. این باشگاه 4 هزار کارآموز زن دارد که در آینده به نینجاکارهای حرفهای تبدیل میشوند. آنها یاد میگیرند از دیوارها بالا بروند و پایین بپرند، در کوهها پنهان شوند و با دشمنان مبارزه کنند.
به عقیده یکی از مربیان هنر رزمی «نینجوتسو» در ایران، این هنر به دلیل حفظ تعادل میان ذهن و بدن انسان برای زنان مناسب است. در ایران خدمت سربازی برای مردان از 18 سالگی اجباری میشود؛ اما زنان از خدمت اجباری معافند. به همین دلیل وجود مراکزی برای آموزش نینجاهای زن مفید خواهد بود.
این مربی میگوید: «مهمترین درسها در هنر نینجوتسو احترام و فروتنی هستند». این زنان ابتدا میآموزند به خود و موجودیتشان و سپس به ورزش نینجوتسو احترام بگذارند. کارآموزان یاد میگیرند از سلاح هایی مانند کمان، شمشیر، نانچیکو و شوریکن استفاده کنند.
نینجوتسو یا دیگر هنرهای رزمی علاوه بر خطر زیادی که دارند و به عنوان سلاحی مرگبار استفاده میشوند، نقش پادزهر را نیز ایفا میکنند. نینجوتسو بین سالهای 1185 و 1868 به عنوان مرگبارترین روش جنگی در ژاپن شمرده میشد. یکی از این کار آموزان میگوید هنر رزمی نینجوتسو به آنها صبر و ایستادگی را میآموزد و آنها خارج از کلاس آموزش با کسی نمیجنگند.
انتهای پیام/