چه کسی ردای وکالت ملت را بر تن مهران مدیری کرد؟
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از ایران آنلاین، او در ادامه گفت: طی چند سال گذشته یکسری کارهای درجه یک انجام شد ولی به خیلی از وعدهها هم عمل نشد. تو را به خدا در دوره جدید به وعدههایتان عمل کنید؛ نگذارید مردم امیدشان را از دست بدهند. این کارگردان و مجری دورهمی سپس اشاره کرد که این حرفها را باید بزنیم تا اتفاقهای خوب بیفتد.
البته این نخستین بار نیست که مهران مدیری در تلویزیون، اتهامهایی را علیه دولت مطرح میکند. او پیش از این هم بارها مأموریت داشته تا به دولت و برنامههایش حمله کند. زیر سؤال بردن برجام و مذاکرات هستهای، انتقاد از دولت برای وضعیت اقتصادی مردم و... از جمله سوابق تهاجمی مدیری در این برنامه است. بعد از انتخابات اکثریت مردم با رأیشان نشان دادهاند حامی کدام راه و پشتیبان کدام مدیر هستند، این نخستین بار است که مهران مدیری بلافاصله بعد از این انتخاب مهم، پیکان حملاتش را به سوی دولت میگیرد و خود را وکیل ملت مینامد. هر چند مشخص نیست که این وکالت و نمایندگی ملت را چه کسی به او داده است! البته آنهایی که با قواعد طرح گرفتن و تمدید قراردادهای کلان و پرسود در صدا و سیما آشنایی دارند میدانند که شأن نزول این حرفها چیست.
رسانهها از زمانی که مهران مدیری برای خودش نقش وکیل المله را قائل شده، سؤالهای متعددی را از او پرسیدهاند اما او تا حالا از پاسخ دادن طفره رفته است. اما بد نیست هر بار که او ردای وکالت را بر تن میکند، این پرسشها هم دوباره مطرح شوند. این سؤال به طور جدی بارها در شبکههای اجتماعی و رسانهها مطرح شده که چرا مدیری که در دولت گذشته ممنوعالفعالیت و ممنوع التصویر بود در برابر آن همه جفایی که بر اهل هنر و مقابل آن همه وعدهها و امیدها و فرصتهایی که بر باد رفت چرا رگ تعهدش نجنبید و چرا در همه آن هشت سال، حتی یکبار کسی از زبان او کوچکترین چیزی در نقد بر بادرفتن امیدها و زمین ماندن وعدهها نشنید؟ آیا آن زمان هنوز کسی جامه وکالت را به او اهدا نکرده بود؟! و در نهایت اگر مهران مدیری براستی دردهای مردم را بر زبان میآورد، چرا هیچ گاه خواستهها و دردهای آنها را خطاب به دستگاهها و غیر از دولت بر زبان نمیآورد؟!
انتهای پیام/