دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سومین شماره «شیوه» منتشر شد

سومین شماره «شیوه» دوماهنامه تخصصی هنر ویژه اردیبهشت و خرداد با مدیرمسئولی مجید رجبی معمار و سردبیری سید عماد حسینی از سوی خانه هنرمندان ایران منتشر شد.
کد خبر : 180793

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، سومین شماره دو ماه نامه «شیوه» هم‌چون دو شماره پیشین در 5 بخش سینما، تئاتر، تجسمی، ادبیات و معماری منتشر شده است.


پرونده سینمایی این شماره به «غربی زدایی مطالعات فیلم» اختصاص دارد و در این پرونده مطالبی با عنوان «غربی زدایی چیست»، نوشته سید عماد حسینی، «هنر و فلسفه راه را نشان می‌دهد» نوشته دکتر رضا داوری اردکانی، «علیه هالیود فیلم مستقل آمریکایی» نوشته «شری ارتنر» با ترجمه سیدمحمد آوینی و «سینمای زمان بعد؛ مروری برموج نوی جدید سینمای رومانی» نوشته امیرهوشنگ الهی منتشرشده است.


در بخش تئاتر گفت وگو با جلال تهرانی با عنوان «موضوع‌های زنانه مسله من نیست» منتشر شده است. همچنین دراین بخش دو پرونده درباره «تئاتر پست دراماتیک» و پرونده ای «درباره الفریده یلینک» منتشر شده است.


در بخش هنرهای تجسمی پرونده ای با موضوع «مطالعات فرهنگ بصری» منتشر شده، در این بخش مطالبی به قلم «جوسلین بیلی» با ترجمه مهدی فیاضی کیا، «میشل ماردرکامی» با ترجمه محمد رضا ربیعی و گفت وگو با «کیت ماکسی» با ترجمه میثم ربیعی پورسلیمی و گفت وگو با خسرو پیغامی که توسط سوسن شریعتی انجام شده منتشر شده است.


بخش دیگرمطالب تجسمی این شماره اختصاص دارد به اتفاقات هنرهای تجسمی ایران. در این بخش مجید اختر به نقد و بررسی آثار امید حلاج پرداخته و علی گلستانه نیز درباره کتاب سال پیش نگاه نوشته است. «دست‌های آویخته» نیز، عنوان نقدی است که شروین طاهری بر نمایشگاه فهرست 2 که در گالری آ برپا شده بود، نوشته است.


مسلم خضری نیز درمقاله‌ای با عنوان «تردید و بازگشت» روایتی از بازنمایی فیگور مادر در سه اثر از دهه 80 پرداخته است. گفت وگوی مجید اختر با فریدون آو نقطه پایانی بر بخش تجسمی سومین شماره شیوه است.


بخش ادبیات این شماره دربرگیرنده دو پرونده‌ای با عنوان «استنطاق از نویسندگان» پرونده‌ای درباره زد و بندهای رایج میان نویسندگان و سازمان‌های جاسوسی و پرونده‌ای درباره «ادیبانی با تبارایرانی» که در این بخش مقالات و گفت وگوهایی پیرامون همین موضوع نوشته و یا ترجمه شده است.


بخش پایانی این شماره به معماری اختصاص دارد که در این بخش نیز مطالبی با عنوان «شناخت فضای معماری» نوشته دکترمحمد‌منصور فلامکی، «عمق زندگی درشهر» نوشته دکترمهدی حجت، «تعدی استعاره‌های معماری» نوشته دکتر مهرداد قیومی بیدهندی، «معماری به عنوان شیوه سیاست ورزی» نوشته نشید نبیان و شیرین بارول، «سینما و یوتوپیا» نوشته نوید پور محمد رضا منتشر شده است.


«شهر و خاطره جمعی» درباره م. کریستین بویر، «قصه‌های تکراری»، محو مضاعف میدان تایمز، نوشته «م. کریستین بویر» با ترجمه فرجام امین صالحی، «خیلی زیاد کافی نیست»، دگر ریسی‌های میدان تایمز نوشته «مارشال برمن» با ترجمه علیرضا صیاد و «هراس از موش‌ها»، دگرریسی‌های میدان تایمز نوشته آندریاس حسین با ترجمه علیرضا صیاد منتشر شده است.


سومین شماره شیوه ویژه اردیبهشت و خرداد با قیمت 15 هزار تومان از سوی خانه هنرمندان ایران منتشر شده و علاقه‌مندان برای تهیه مجله «شیوه» می توانند به کیوسک‌ها و کتابفروشی‌های تهران مراجعه فرمایند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته