طناز طباطبایی: چرا باید تلخ باشیم؟
طناز طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی آنا در مورد "مرگ ماهی" گفت: «جمله اصلی این داستان و ماجرا، همان تسبیح است که تهمینه به رضا میگوید: «کجا گم کردی؟» و رضا میگوید: «نمیدونم». هر کدام از این دانههای تسبیح را یک نفر پیدا میکند و داستان روایت میشود و در سه روز میگذرد.»
وی در ادامه بیان کرد: «خانهای که داخلش فیلمبرداری میکردیم مثل خانه خودمان شده بود و داشتیم در آن خانه زندگی میکردیم. کار کردن کل فیلم در یک خانه، از لحاظ بازیگری هم خیلی راحت بود.»
وی تصریح کرد: «در این فیلم این مسئله که آیا ما نسل خوبی هستیم مورد سوال واقع میشود و اینکه آیا خصوصیات نسل ما به نسل قبلی مربوط است یا به جامعه و اجتماع و یا به خودمان؟ در این فیلم ما در نسلی از زندگی داریم روایت میشویم.»
طباطبایی افزود: «خاص بودن این قصه همین بود که هیچکدام از این بچهها دنبال مال و ثروت و ارثیه نبودند. در این فیلم به قسمت عاطفی بیشتر توجه شد.»
وی ادامه داد: «در این فیلم آن قدر بحث عاطفی عمیق میشود که خانه باغ و ارثیه کاملا به فراموشی سپرده میشود. علاوه بر اینکه اینها همه از یک خانواده مرفه هستند و حتی انتخاب ماشین برای هر کدام از اعضای خانواده نشان میدهد که هیچ کدام از آنها دنبال پول نیستند و نبودند، بلکه به دنبال عاطفه هستند.»
بازیگر «مرگ ماهی» در مورد تلخی داستان این فیلم گفت: «ابدا قصه تلخ نبوده است اما اساسا سوژه مرگ، سوژه تلخی است، سوژه از دست دادن، درگیریهای عاطفی و احساسی و نفهمیدن همدیگر سوژه تلخی است و در این فیلم میخواهیم بگوییم تلخ نباشید.»
وی اظهار کرد: «در فیلم اشاره شده به اینکه ما حتی نمیتوانیم مدت سه روز همدیگر را تحمل کنیم و به وصیت عمل کنیم. شمایی که نقد میکنید این نکته را مطرح کنید که چرا باید تلخ باشیم، بیایید مهربان و شیرین باشیم.»
طباطبایی در پایان در مورد سی و سومین جشنواره فیلم فجر بیان کرد: «تا اینجا جشنواره خوب بوده و فیلمهایی که دیدم هم خوب بودند.»
وی همچنین در مورد نقشهایش در فیلمهای امسال ابراز کرد: «امسال همه فیلمهایی که بازی کردم را دوست دارم و نمیتوانم فرقی بینشان بگذارم. از اینکه «رخ دیوانه» در روز دوم بیشترین تعداد تماشاگران را داشته، خوشحالم.»
انتهای پیام/