بیاشتهایی عصبی در دختران شایعتر است
دکتر سحر انصاری، روانپزشک در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره علائم آنورکسی نوروزا (بیاشتهایی عصبی) در رفتار فرد، گفت: این بیماری به دلیل ترس فرد از افزایش وزن و چاقی ایجاد میشود، بنابراین فرد تلاش میکند به روشهای مختلف از قبیل امتناع از غذا خوردن، مصرف داروهای مسهل و یا تحریک حلق برای بازگرداندن غذا اندام خود را لاغر نگه دارد که در نهایت دچار لاغری مفرط میشود.
وی افزود: متاسفانه این افراد دچار کاهش کالری و الکترولیتهای بدن، افسردگی، افزایش کلسترول، افزایش احتمال بروز بیماریهای قلبی، اختلال تغذیه و از بین رفتن دندان بر اثر بازگرداند غذا و ترشح اسید معده میشوند.
انصاری با بیان اینکه این بیماری در دختران به خصوص در سنین بلوغ شایعتر است، یادآور شد: ابتلای دختران به بیاشتهایی عصبی گاهی موجب تاخیر در بروز علائم بلوغ و ایجاد اختلال در قاعدگی آنها میشود.
این روانپزشک خاطرنشان کرد: این دسته از افراد در معرض خطر ابتلا به افسردگی و بیماریهای اضطرابی قرار میگیرند که این امر علاوه بر خود فرد، خانواده و نزدیکان آنها را نیز دچار مشکل میکند بر همین اساس این افراد باید تحت درمان و مراقبت متخصصان روانپزشکی قرار بگیرند.
وی عنوان کرد: این بیماران باید برای مدتی در بیمارستان بخش روان بستری باشند و از خدمات مشاورهای تغذیه و روان همراه با دارو درمانی بهرهمند شوند، زیرا تداوم این بیماری میتواند برای آنها خطرناک باشد.
انتهای پیام/