ایجاد اشتغال پایدار در حوزه دریایی از برنامههای سازمان بنادر است
به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان بنادر ودریانوردی محمد سعید نژاد، توسعه محور شرق، فعال کردن بنادر کوچک، افزایش سطح رقابت پذیری بنادر بزرگ، رونق ترانشیپ بین بنادر داخلی، ورود مستقیم کالا به بنادر، و توسعه گردشگری دریایی را از مهمترین برنامههای سازمان بنادر و دریانوردی در سال جاری برشمرد.
وی افزود: برجام تاثیر مستقیمی بر حمل و نقل دریایی داشت، به طوری که روند تجاری کشور از واردات به جریان واردات و صادرات تبدیل و تراز صادرات کشورمان نیز مثبت شد.
وی بیان کرد: در سال گذشته سیاستهای اقتصاد مقاومتی مطرح شد که به معنی مقاومسازی اقتصاد در برابر حوادث بیرونی است، در سال جاری نیز بحث اقتصاد مقاومتی با رویکرد تولید و اشتغال مطرح است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اعمال تخفیف 50 درصدی هزینههای بندری و حقوق و عوارض گمرکی برای رونق ترانشیب کالا بین بنادر داخلی، گفت: رونق ترانشیپ بین بنادر داخلی، ورود مستقیم کالا به بنادر و توسعه گردشگری دریایی از دیگر برنامههای سازمان بنادر و دریانوردی در سال جاری است.
سعیدنژاد ادامه داد: در راستای رونق سفرهای دریایی و توسعه گردشگری دریایی، باید خرید کشتیهای کروز، ایجاد و معرفی جاذبههای گردشگری بویژه در جزایر هنگام، لارک، هرمز و ... مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی، تصریح کرد: اگرچه سازمان بنادر و دریانوردی طراح و تسهیل کننده این اقدامات است، اما اجرای آنها بدون حضور و سرمایهگذاری بخش خصوصی امکانپذیر نیست.
وی یکی از مشکلات پیشروی صنعت حمل و نقل دریایی، را بیمه ملوانان شناورهای سنتی دانست و گفت: در حال حاضر ملوانان و نیروی انسانی که در شناورهای متفرقه کار میکنند، تحت پوشش بیمه نیستند.
سعیدنژاد، تصریح کرد: در گذشته این مشکل در حمل و نقل جادهای هم وجود داشت که در آن زمان با استفاده از بارنامه صادر شده حق بیمه کسر و به حساب تامین اجتماعی واریز و به این ترتیب مشکل بیمه در این بخش حل شد.
وی با بیان اینکه باید زمینه تحت پوشش قرار گرفت ملوانان فراهم شود، افزود: میتوانیم از این روش در صنعت حمل و نقل دریایی نیز استفاده کنیم تا همه ملوانان تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
انتهای پیام/