دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس انستیتوی تحقیقاتی روابط بین الملل استرالیا

استرالیا در حال بررسی شرایط توسعه همکاری با ایران است

یک هیات مطالعاتی به سرپرستی پاتریک مور به ایران سفر کرد تا شرایط توسعه همکاری را مورد بررسی و تحقیق قرار دهد.
کد خبر : 172019

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران و استرالیا،‌ یک هیات 25 نفره به سرپرستی پارتیک مور، رئیس انستیتوی تحقیقاتی روابط بین الملل استرالیا، با حضور در اتاق ایران با اعضای اتاق مشترک ایران و استرالیا و برخی از مسئولان دانشگاهی کشور، دیدار کردند.


در این نشست، پاتریک مور با تاکید بر اینکه دولت استرالیا علاقمند به توسعه روابط با ایران است گفت: ما می خواهیم کشور شما و ظرفیت های اقتصادی شما را ببینیم و با بازار ایران آشنا شویم. این هیات طی سال های اخیر از کشورهای متعددی دیدار کرده و باید اذعان کرد که همه همراهان از انجام این سفر به ایران خوشحال و راضی هستند. استرالیا در حال بررسی ظرفیت های همکاری با ایران است.


وی فرصت توسعه همکاری علمی و دانشگاهی میان محققان دو کشور را مساعد توصیف کرد و افزود: در حال حاضر تعداد زیادی دانشجوی ایرانی در مقاطع عالی تحصیلی در کشور استرالیا مشغول به تحصیل هستند. در ترکیب این هیات مقاماتی از دانشگاه های استرالیا برای توسعه همکاری های تحقیقاتی با ایران حضور دارند.


انستیتو تحقیقاتی روابط بین الملل استرالیا اولین گروه مطالعاتی است که پس از سفر دو سال پیش وزیر امورخارجه این کشور به تهران، به ایران سفر کرده است. هدف از این سفر، مطالعه و بررسی راهکارهای توسعه همکاری دوجانبه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با ایران عنوان شده است.


حمیدرضا مناقبی رئیس هیات مدیره اتاق مشترک ایران و استرالیا با معرفی جذابیت های اقتصادی و گردشگری ایران، تصریح کرد: ایران گنجینه ی آثار تاریخی و فرهنگی دنیا است و آثار بجا مانده از حوادث کهن تاریخی در میان طبیعتی زیبا و مردمانی مهربان میزبان گردشگران و سرمایه گذاران خارجی است.


وی به موقعیت ایران در مرکز منطقه اقتصادی خاورمیانه و قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب و در مسیر جاده کهن ابریشم اشاره کرد و افزود: با توجه به مزیت های بسیار هیات های اقتصادی بسیاری از سرتاسر دنیا سال گذشته به ایران سفر کردند و امیدواریم با رفع محدویت از نقل و انتقالات بانکی میان ایران و استرالیا شاهد جهش در روابط اقتصادی دو کشور باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب