دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رقبای چینی،‌ ترک و کره ‌ای در انتظارند؛

خدمات فنی و مهندسی ایرانی جایگاه خود را باز می یابد

«برای ورود به بازارهای جهانی و منطقه‌ای که اکنون حریفان چینی،‌ ترک‌، کره‌ای و ... با حمایت‌های دولتی در آن یکه‌تازی می‌کنند، حمایت واقعی دولت از بخش‌خصوصی ضرورت دارد تا فعالان اقتصادی کشور به راحتی جایگاه خود را در این بازارها پیدا کرده و به ثبات برسند.»
کد خبر : 170656

محمدرضا انصاری نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران درباره وضعیت صادرات خدمات فنی و مهندسی در سال گذشته به خبرنگار گروه اقتصادی آنا گفت:‌ تقویت بنیه رقابتی و تخصیص مشوق های صادراتی به‌عنوان مهمترین مشکلات این حوزه شناخته شده که کماکان فعالان اقتصادی با آن دست بر گریبان هستند.


وی ادامه داد: فعالان حوزه خدمات فنی و مهندسی با اینکه علائمی به طور آشکار از آزادی فضای رقابتی نمی بینند اما به بهبود اوضاع در سال جدید همواره امیدوارند تا بتوانند با ارائه این نوع خدمات، ارزآوری مناسبی برای اقتصاد کشور رقم بزنند.


وی درباره نیازمندی فعلان این بخش به رقابت پذیر شدن اضافه کرد: در همین راستا،‌مشوق صادراتی به عنوان نیازی اساسی برای پیشرفت بنگاه‌ها در فضای رکودی برشمرده می‌شود که بسیاری از فعالان حوزه خدمات فنی ومهندسی چشم انتظار آن هستند زیرا اغلب شرکتهای بینالمللی حاضر در این حوزه با تکیه بر دولت به بازار رقابتی گام میگذارند.


عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران‌ همچنین با اشاره به مشکلات تحریم ها در این حوزه بیان کرد: تحریم هایی که در گذشته گریبانگیر فعالان خدمات فنی و مهندسی شد، بسیاری از توان و تجهیزات آنان را فرسوده کرد و بدین‌ترتیب از میزان اثرگذاری آنها در بازارهای بین المللی و مناقصات کاست که مشوقهای دولتی می‌تواند جان دیگری در رگهای آنان باشد.





انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب