دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پی تجمع سراسری روز پنج‌شنبه؛

معلمان به رئیس جمهوری و رئیس قوه قضاییه نامه نوشتند

در سومین تجمع سراسری معلمان که روز پنج‌شنبه (۱۷ اردیبهشت) برگزار شد، معترضان حاضر در تجمع با امضای دو نامه جداگانه که به ترتیب خطاب به رئیس جمهوری و رئیس قوه قضاییه تنظیم شده بودند، به تشریح مطالبات خود پرداختند.
کد خبر : 17048

به گزارش گروه اجتماعی آنا، معلمان در متن این نامه خطاب به رئیس جمهوری به تشریح مطالبات خود پرداخته و گفتند: چنان‌که مستحضرید، هرگونه برنامه‌ریزی برای پیشرفت و تعالی کشور در گرو برنامه ریزی اصولی در آموزش و پرورش و نگاه صحیح به مقولهٔ تعلیم و تربیت است و این امر در سایه توجه خاص به متولیان امر تعلیم و تربیت، یعنی معلمان رقم خواهد خورد.


هدف قوانینی چون قانون نظام هماهنگ پرداخت حقوق کارکنان دولت و قانون مدیریت خدمات کشوری، ترقی و کارامدی سیستم اداری کشور و رفع تبعیض و برقراری عدالت در پرداخت حقوق کارکنان دولت بوده است ولی تدوین و تصویب این قوانین، به اذعان دولتمردان و مجلسیان محترم، نتوانسته است هدف مورد انتظار را محقق کنند.


به باور جامعهٔ فرهنگیان کشور علت این امر، عدم عزم جدی مسئولان امر، به رفع تبعیض و برقراری عدالت است.


امروز معلمان کشور در تأمین نیازهای اولیه زندگی خود در مانده‌اند و عموما در زیر خط فقر به سر می‌برند و این امر به منزلت آن‌ها آسیب جدی رسانده است.


این موضوع نه تنها موجب کاهش انگیزه‌های شغلی معلمان شده، بلکه آیندهٔ روشنی را برای کشور ترسیم نمی‌کند.


فرهنگیان بازنشسته که بهترین سال‌های عمر گران‌بهای خود را صرف پرورش فرزندان این سرزمین کرده‌اند، مورد تبعیض مضاعف قرار دارند. با افزایش سن، هزینه‌های زندگی و هزینه‌های درمانی افزایش و درآمد کاهش می‌یابد.


در کشورهای دیگر، زمان بازنشستگی، دوره استراحت، آسودگی، تفریح و جهانگردی است ولی متاسفانه در کشور ما پیشکسوتان عرضه تعلیم و تربیت، برای تامین حداقل‌های زندگی ناچار از دنبال کردن شغلی دیگرند که بعضا در شان آن‌ها نیست.


چنین چشم‌اندازی از وضعیت بازنشستگان در کاهش انگیزه‌های فرهنگیان شاغل نقش به سزایی دارد. تامین حقوقی درخور و بیمه درمانی کارآمد خواست مواکد جامعه بازنشستگان است.


هم چنان که جناب عالی در زمان انتخابات ریاست جمهوری فرمودید: «معلمان به اینکه دائم با عبارت‌های ادبی و عاشقانه تقدیس شوند، احتیاجی ندارند، مشکل اقتصادی آن‌ها را حل کنید.»


ما هم بر همین باوریم، معلمان کشور از تمجید و تعریف ِ جایگاه علم و معلم آزرده‌اند و از برخوردهای سیاسی با مشکل معیشتی خود ناراضی‌اند و از دولت محترم «انتظار ِ عمل» دارند.


ما امضا کنندگان این طومار مؤکدا از جناب عالی می‌خواهیم به سخنان خود در هنگام انتخابات ریاست جمهوری جامهٔ عمل بپوشانید و با عزمی راسخ، خواستهٔ برحق جامعهٔ فرهنگیان کشور، مبتنی بر رفع تبعیض بین کارکنان دولت با فرهنگیان و تأمین حقوق مکفی که نیازهای یک زندگی شرافتمندانه را پاسخ گو باشد، محقق نمایید.


همچنین آنها خطاب به آیت‌‌الله صادق آملی لاریجانی نامه دیگری نوشتند که به شرح زیر است:


با احترام، با استحضار می‌رساند سه نفر از فرهنگیان کشور به نام‌های آقایان رسول بداقی، محمود باقری و علیرضا هاشمی با احکام قضایی در زندان به سر می‌بزند. این افراد به خاطر حضور در تجمعات صنفی و اعتراض به عملکرد مسؤولان در حوزه آموزش و پرورش بازداشت، محاکمه و زندانی شده‌اند.


این عزیزان فرهنگیان کشور را نمایندگی کرده‌اند و اعتراض و انتقاد آن‌ها کاملا در حیطه حقوق صنفی فرهنگیان کشور بوده است و به هیچ وجه سیاسی و امنیتی نیست.


هزینه‌هایی که این همکاران و فرزندان معصوم آن‌ها پرداخته‌اند صرفا به خاطر دلسوزی برای کشور، آموزش و پرورش و دفاع از حقوق یک میلیون فرهنگی کشور بوده است که از تبعیض در حقوق و مزایا رنج می‌بزند.


زندانی نمودن این معلمان که با انتقاد خود در راستای اصلاح آموزش و پرورش قدم برداشته‌اند موجب تالم خاطر و آزردگی معلمان کشور را فراهم ساخته است.


ما امضا کنندگان این طومار از جنابعالی درخواست می‌کنیم ترتیبی اتخاذ فرمائید تا این عزیزان آزاد و جامعه میلیونی معلمان ایران خشنود گردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته