اشرف بروجردی: گنجاندن قانون عدالت جنسیتی در برنامه ششم توسعه موفقیتی بزرگ در سال 95 بود
اشرف بروجردی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا در ارزیابی خود درباره سال 95 گفت: در سالی که گذشت راه حل اصلی برای پیشبرد مسائل سیاسی کشور، گفت وگو بود. در سال 95 در فضای سیاسی کشور این موضوع مطرح شد که گروه های سیاسی برای رسیدن به تعامل و موفقیت بیشتر چاره ای جز گفتوگو ندارند.
وی افزود: در حوزه اقتصاد نیز در سال 95 نسب به گذشته رشد بهتری داشتیم و دولت توانست به اقتصاد کشور رونقی ببخشد که این خود موفقیتی بزرگ برای دولت تدبیر و امید محسوب می شود. در بحث دیپلماسی و عرصه بینالملل نیز دولت چراغ خاموش حرکت کرد و تحرکی جدی در عرصه بینالملل در سال 95 نداشتیم.
بروجردی در ادامه به تصویب قانون برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: برخی اقدامات مربوط به حوزه زنان، از جمله گنجاندن قانون عدالت جنسیتی در برنامه ششم یک موفقیت بزرگ در سال 95 به شمار می آید.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با بیان اینکه در سال 95 دوباره بحث شرط رجل سیاسی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد، تصریح کرد: برای حل این مساله در ابتدا زنان باید اعلام کاندیداتوری کنند تا شورای نگهبان به طور علنی این مساله رجل سیاسی بودن زنان را بررسی کند. در این دوره کاندیدای اصلاح طلبان مشخص است و آنها از آقای روحانی حمایت می کنند؛ در بین اصولگرایان هم هنوز مشخص نیست چه کسی قرار است کاندیدای نهایی برای انتخابات ریاست جمهوری باشد. با این تفاسیر کاندیدای خانم که به طور جدی وارد عرصه انتخابات شود، وجود ندارد و باید منتظر انتخابات بعدی باشیم.
بروجردی اتفاق مهم دیگر در سال 95 را رحلت آیت الله هاشمی عنوان کرد و افزود: آقای هاشمی از سرمایه های نسل اول انقلاب بودند که در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... سایه ایشان بسیار پررنگ است. بنابراین فقدان ایشان در جامعه ایران بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا هنوز فضای کشور انتخاباتی نشده است، گفت: در بین اصلاح طلبان و گروه های حامی دولت، از رای آوردن آقای روحانی اطمینان خاطر وجود دارد؛ از طرف دیگر، برای اصولگرایان سردرگمی خاصی برای انتخاب کاندیدای نهایی وجود دارد و من معتقدم این دو دلیل، فضای کشور را انتخاباتی نکرده است.
انتهای پیام/