منتجبنیا: رسانهای کردن بحث آشتی ملی درست نبود/ امور کشور در هر دو جناح به عقلا سپرده شود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی حزب اعتماد ملی، حجتالاسلام رسول منتجبنیا در نشست با فعالان دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد که روز گذشته به همت انجمن اسلامی دانشجویان آن واحد برگزار شد، با برشمردن روایاتی در باب انتقاد پذیری حاکمان، تحمل بالا را یکی از ویژگیهای مهم حاکم اسلامی دانست و تأکید کرد که حکومت اسلامی و دینی دارای ویژگیهای خاصی است که نمیتوان هر کسی را حاکم دینی دانست.
وی با مقایسه دو رئیسجمهوری دولت فعلی و دولت قبلی گفت: اعضای دولت قبل اکثرا عضو شهرداری تهران یا استانداری آذربایجان بودند و اصلاحطلبان و کارگزاران تا پایینترین رده از سمتهای دولتی جاروب شدند. شخص آقای احمدینژاد هم سابقه سیاسی خاصی نداشت و دارای تخصص فنی از دانشگاه علم و صنعت بود. دو سال استانداری او در آذربایجان و دوسال شهرداری او در تهران با اتهامات مالی روبهرو بود. این درحالی است که آقای روحانی علیرغم میانگین سنی بالای دولت که به آن انتقاد داریم از افراد متخصص و با تجربه استفاده کرده است. ایشان تمام تلاش خود را بکار بست تا در انتخاب نیروها فراجناحی و با مشی اعتدالی عمل کند. آقای روحانی دارای مدرک دکترای حقوق و با سابقه قوی انقلابی و سیاسی هستند. ایشان اولین کسی بودند که نام امام را بر روی امام خمینی(ره) گذاشتند.
قائممقام حزب اعتماد ملی با اشاره به برخی شعارهای پوپولیستی دولت گذشته در داخل کشور و مطرح کردن شعارهای تنش زا در حوزه بینالملل گفت: خوشبختانه در دولت فعلی دیگر نه از ادبیات سخیف خبری هست و نه شعارهایی که کشور را با بحران روبرو کند. شعار دولت تدبیر و امید دنیای در صلح و بدون جنگ و همچنین حل مشکلات اقتصادی و بینالمللی بوده است. در دولت گذشته با اینکه درآمد زیادی از فروش نفت جذب کشور شد اما مشخص نشد این درآمد کجاها خرج شد. اتفاقات ناگواری مانند اختلاسها و پروژههای ناتمامی مانند مسکن مهر از میراثهای دولت قبل بودند و آقای احمدینژاد نیز خط قرمز خودش را کابینه دولت میدانست. اینها در حالیست که در دولت تدبیر و امید علیرغم کاهش قیمت نفت شاهد رشد اقتصادی بودیم و دولت نیز مسأله حقوقهای نجومی را شناسایی و با آنها برخورد کرد.
وی در ادامه با انتقاد از مصوبه مجلس در مورد حقوق مدیران دولتی آن را مایه تأسف خواند و گفت: ای کاش مجلس چنین کاری را انجام نمیداد و خودش را زیر سؤال نمیبرد. واضح است که اگر یک روزنه قانونی برای حقوقهای آنچنانی باز شود، این روزنه کمکم تبدیل به دروازه میشود. در دولت قبل مجلس و دولت به طورکلی همسو بودند اما در دولت آقای روحانی نه مجلس قبلی با دولت همسو بود و نه این مجلس آنطور که شایسته است با دولت هماهنگ است، هرچند که از مجلس قبلی بهتر است.
عضو سابق مجمع روحانیون مبارز در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان در مورد طرح مسأله آشتی ملی گفت: من در مورد مسأله آشتی ملی خیلی تحقیق کردم اما این موضوع تنها در حد یک ایده بود که رسانهای کردن آن هم به واسطه اینکه نتیجهاش مشخص نیست کار درستی نبود. عدهای معتقد هستند هم اکنون ما در موضعی نیستیم که بخواهیم پیشنهاد آشتی بدهیم اما عدهای نیز با طرح آن موافق بودند.
وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره تندروی در جریان اصلاحات گفت: یک تعدادی از اصلاحطلبان تندرو از همان زمان دولت اصلاحات وجود داشتهاند که هرچه بر سر اصلاحات آمده است بهخاطر تندروی این چند نفر است. پیشنهاد من همچنان این است که امور در هر دو جناح باید به عقلا داده شود و از افراطیگری پرهیز شود.
انتهای پیام/