مسعود میرطاهری: «شعله 2» متناسب با شرایط روز جامعه ایران است
به گزارش گروه فرهنگی آنا از مشاور رسانهای نمایش، مسعود میرطاهری در مورد حضورش در نمایش «شعله2» گفت: «ابتدا نورالدین حیدری ماهر با من تماس گرفت و در مورد نمایش «شعله2» با من صحبت کرد و گفت که ایمان افشاریان نویسنده است و میخواهد این کار را کارگردانی کند. من بعد از خواندن متن و آشنایی با متن فهمیدم که نقش ونداد را برای من در نظر گرفتهاند و از فضای متن خوشم آمد و بازی در این اثر را پذیرفتم.»
وی ادامه داد: «فیلم «شعله» برای همه ما نوستالژی دارد و شاید بارها این فیلم را دیده باشیم. همچنین حس و حال سینمای هند هم در این نمایش که برآمده از فیلمی از بالیوود است، وجود داشت. از طرفی من ایمان افشاریان را میشناختم، اما با او همکاری نداشتم. با توجه به توضیحی که نورالدین حیدری ماهر در مورد اثر داد همه چیز به نظر جالب بود. من فکر میکنم افشاریان از جمله کارگردانانی است که به گروه احترام می گذارد و به نظرم این ویژگی در کار تئاتر بسیار مهم است.»
میرطاهری افزود: «ما نزدیک به 50 روز تمرین داشتیم و به دلیل همدلی که بین همه اعضای گروه بود با شرایط خوبی کار کردیم و این تجربه را خیلی دوست داشتم.»
وی در مورد بازی در نمایشی که برآمده از یک فیلم سینمایی معروف است، توضیح داد: «من بارها فیلم شعله را دیده بودم. وقتی با شیوه کار افشاریان آشنا شدم و دیدم ساختار نمایش موزیکال است، بیشتر به حضور در چنین نمایشی ترغیب شدم. پیش از این هم من نمایشهای کودک کردهام و با فضای نمایش موزیکال آشنایی داشتم. ماجرای نمایش «شعله2» در مورد دو ایرانی است که در فرودگاه هند گیر میکنند و... در حین اجرا فلاشبکهایی به فیلم میخورد و خیلی از دیالوگهای فیلم هم در نمایشنامه وجود داشت. این خیلی جذاب بود. فیلم شعله در ایران هم اکران شده بود و به نوعی همه مردم آن را دیده اند. همه این ویژگیها در نمایش «شعله2» وجود داشت و ایمان افشاریان به خوبی توانسته است نکات جالب فیلم سینمایی شعله را نشان دهد.»
بازیگر نمایش «شعله 2» افزود: «ما تلاش کردیم صداهای ما شبیه صدای دوبلورهای شخصیت های فیلم شعله نشود و حتی در قسمتهایی از نمایش که به سمت شخصیت های فیلم شعله می رویم حس و حال آنها را داشته باشیم و کاملا شبیه بازیگران هندی فیلم نشویم.»
میرطاهری در ادامه در مورد کمدی نمایش «شعله2» گفت: «کمدی این نمایش، کمدی موقعیت است و حتی کسانی که فیلم را هم ندیدهاند، با دیدن صحنههای نمایش میخندند و برایشان جذابیت دارد. ما سعی کردیم موقعیتها به فیلم شعله از نظر حسی نزدیک باشد. در برخی از شبها بازخوردهای خاصی از مخاطب میگیریم با توجه به اینکه خیلی از ایرانیها فیلم هندی دیدهاند و با فضای این آثار آشنا هستند.»
وی در مورد هم خوانی موضوع نمایشی که در آن بازی میکند با شرایط جامعه گفت: «همیشه این مقوله برایم اهمیت داشته است. چه اثر ایرانی باشد، چه متن ترجمه شده خارجی به نظر من باید تاثیرات خوبی بر تماشاگر داشته باشد. باید ببینیم در مسیر نمایشنامه چقدر روزمره و وضعیت اجتماع تاثیرگذار است. همچنین تاثیر نقش در کلیت هدف نمایش هم برایم اهمیت داشته باشد. بنابراین هم متن نمایش و ساختار آن باید با اجتماع هم خوانی داشته باشد هم نقش پیشنهادی باید در کلیت اثر نمایشی موثر باشد. این تاثیرگذاری به معنای پررنگ بودن نقش نیست بلکه به معنای کنش هایی است که در طول نمایش و در راستای اهداف آن انجام میدهد.»
«شعله» داستان ونداد است، که جهان، پسرعمویش را که عاشق فیلم شعله و آمیتاباچان است، برای دیدن آمیتا به بمبئی که مرکز بالیوود است می آورد، اما در فرودگاه بمبئی دچار مشکل میشوند و...
لازم به اشاره است نمایش « شعله 2» تا 28 اسفند ماه ساعت 20.15 در تالار حافظ به روی صحنه میرود. علاقهمندان برای تهیه بلیت این نمایش میتوانند به آدرس تیوال مراجعه کنند.
انتهای پیام/