رانندگان پرخطر شناسایی میشوند
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، علی جباری با بیان اینکه نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و پزشکی قانونی موظفند اطلاعات مربوط به سوانح رانندگی را فوراً در این سامانه درج کنند، ادامه داد: قوه قضائیه نیز اطلاعات مربوط به آرای قضایی مربوط به حوادث رانندگی را به سامانه اضافه خواهد کرد و همچنین اطلاعات پروندههای خسارت شرکتهای بیمه و صندوق تامین خسارتهای بدنی نیز به این بانک افزوده میشود.
مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی کشور در ادامه با اشاره به نگاه حاکمیتی این صندوق به مصدومان و قربانیان حوادث رانندگی کشور به عنوان مسئولیت و ماموریت اصلی این صندوق افزود: یکی از دغدغههای نمایندگان مجلس و کارشناسان خبره صنعت بیمه «انتقال نحوه اعطای تخفیف از شیوه فعلی خودرومحور به رانندهمحور است» و راهاندازی سامانه جامع حوادث کشور به شناسایی رانندگان پرریسک و کمریسک کمک شایانی میکند.
به گفته او، با ایجاد این بانک اطلاعاتی آنلاین ضمن پیشگیری از ایجاد پروندههای صوری و کاهش تخلفات، میتوان به آماری واقعی و دقیق دست یافت تا تصمیمگیران به راحتی بتوانند در خصوص حق بیمه شخص ثالث، اعطای تخفیف، کنترل و کاهش رفتارهای خطرآمیز رانندگان که منجر به حادثه میشود، برنامهریزی دقیقی انجام دهند.
جباری از جمله نتایج راهانداری این سامانه را کاهش زمان رسیدگی به پروندههای خسارتی در شرکتهای بیمه و افزایش رضایتمندی مردم عنوان کرد.
مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی کشور افزود: همچنین پیشنهادی از سوی صندوق مطرح شد که طی آن به منظور رفع موضوع دیه یوم الادا، به بیمهنامه شخص ثالث بخشی با عنوان پوشش نوسانات نرخ دیه افزوده شود تا در هنگام افزایش نرخ دیه دیگر نیازی به اخذ الحاقیه نباشد.
انتهای پیام/