برنامهریزی برای رفع ۱۵ نقطه پرحادثه و نصب ۲۰ دستگاه کنترل سرعت جدید در محورهای قم/ افزایش ۱۰ درصدی تردد در محورهای استان
به گزارش گروه اقتصادی آنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، ابوالفضل جمالی، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قم با اعلام این مطلب عنوان کرد: امسال موفق شدیم ۶۲ نقطه پرحادثه در محورهای استان را شناسایی کنیم و تا پایان امسال ۱۵ نقطه رفع خواهد شد. سال آتی نیز درنظر داریم ۱۵ نقطه پرتصادف دیگر را رفع کنیم.
وی اولویت برنامههای سال آتی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای قم را ایمنسازی محورهای استان و کاهش تصادفات جادهای اعلام کرد و افزود: امسال به دلیل افزایش ۱۰ درصدی تردد درمحورهای استان و نیز بالارفتن حجم بارندگی با رشد ۶.۵ درصدی قربانیان حوادث جادهای و رسیدن از ۱۷۰ نفر در ۱۰ ماه پارسال به ۱۸۱ نفر در ۱۰ ماه امسال مواجه شدیم. همچنین تصادفات جادهای استان ۵.۶ درصد رشد کرد و از ۱۸۰۴ مورد در ۱۰ ماه پارسال امسال در مدت مشابه به ۱۹۰۵ مورد رسید.
برنامهریزی برای راهاندازی ۲۰ دستگاه کنترل سرعت جدید درمحورهای استان
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای قم همچنین تعداد کنترل سرعتهای فعال در محورهای این استان را ۶۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: تا پایان سال آتی تعداد کنترل سرعتهای استان به ۸۰ دستگاه خواهد رسید.
وی با بیان اینکه از زمان تفکیک راهداری از اداره کل راه و شهرسازی استان قم اقدامات موفقی برای رفع چالشهای حوزه حمل و نقل انجام شده، عنوان کرد: در این راستا میتوان به پیگیری جذب اعتبار و شروع ساخت قرارگاه پلیس راه استان، پیگیری احداث شهرک حمل و نقل در استان، اخذ زمین و دیوارکشی برای جابجایی پاسگاه سلفچگان، افزایش مراکز معاینه فنی از دو به سه مرکز، نصب و راه اندازی ۶۰ دوربین کنترل سرعت و ۶ دوربین پلاکخوان، راه اندازی دو تابلوی راهنمای ترافیکی در سلفچگان و آزادراه قم-تهران، افزایش دستگاههای تردد شمار آنلاین از ۴۲ به ۷۰ دستگاه، ارتقای دو دستگاه توزین در حین حرکت به سیستم پلاک خوانی و کنترل سرعت، آموزش مدیران شرکتهای حمل و نقل و رانندگان به میزان ۴۰۰۰ نفر دوره و اجرای طرح محاسبه میزان ماندگاری زائرین در قم همچنین پیگیری احداث هاب حمل و نقلی استان اشاره کرد.
جمالی همچنین تعداد دستگاههای ناوگان مسافری قم را ۱۰۰۸ دستگاه اعلام کرد و افزود: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس، ۳۰۹ مینیبوس و ۳۹۹ سواری کرایه حمل و نقل مسافری را انجام میدهند که عمر متوسط ناوگان اتوبوس، مینیبوس و سواری کرایه به ترتیب ۱۲، ۲۳ و ۱۰ سال است.
وی همچنین عنوان کرد: ۳۴۹۴ دستگاه کامیون و کشنده در ناوگان باری استان داریم که عمر متوسط آنها ۲۴ سال است. استان قم از لحاظ شاخص تناژ کالای عبوری به ازای هر کیلومتر راه برونشهری رتبه اول کشور را دارد.
انتهای پیام/