دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 اسفند 1395 - 14:39
در حاشیه برگزاری دومین همایش ملی آتش نشانی و ایمنی شهری مطرح شد:

آتش‌نشانی ضابط پلمپ اماکن نیست/ افزایش 3 برابری ریسک مخاطرات زندگی در 30 سال اخیر

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ایمنی شهری از یک‌سو مربوط به خود شهروندان می‌شود و آتش‌نشانی ضابط پلمپ اماکن تجاری نیست که به طور قطع با رعایت ایمنی و همراهی مردم شاهد اتفاقات ناگوار نخواهیم بود .
کد خبر : 161157

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، سعید شریف زاده در نشست خبری در خصوص برپایی دومین همایش ملی آتش نشانی و ایمنی شهری که طی امروز و فردا (4 و 5 اسفند ماه95) برگزار می شود، تصریح کرد: این همایش فرصتی است که مدیران اتش نشانی سراسر کشور در کنار یکدیگر و در جهت انتقال تجربیات و اندوخته‌های حاصل از ماموریت‌های مختلف خود و همچنین برنامه‌های پیش بینی شده آینده به بحث و تبادل نظر بپردازند .


مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به حضور اساتید دانشگاهی داخل و خارج از کشور در این همایش بیان کرد: پیش بینی می‌شود در کارگاه‌های آموزشی این همایش بتوانیم درجهت افزایش دانش آتش نشانان قدم برداریم. مدیریت یکپارچه ایمنی شهری در کشور وجود ندارد و همین بخش بخش شدن موضوع توسط سازمان‌ها و انداختن مسئولیت‌ها بر گردن دیگری کارها را دشوارتر می‌کند.


وی با اشاره به شعار « عزم ملی برای زندگی ایمن» که برای این همایش در نظرگرفته شده است، اضافه کرد: کاری انجام نمی شود مگر با اراده خود مردم و اینکه محل زندگی و کار آنها به طور کامل ایمن نشود، نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد. ایمنی شهری از یک سو مربوط به خود شهروندان می‌شود و آتش نشانی ضابط پلمپ اماکن تجاری نیست که به طور قطع با رعایت ایمنی و همراهی مردم شاهد اتفاقات ناگوار نخواهیم بود .


شریف زاده با اشاره به حضور 12 نفر از اساتید کشورهای خارجی و 15 نفر از اساتید داخل کشور در این همایش اذعان کرد: این افراد در روزهای برپایی این همایش به ایراد سخنرانی‌های تخصصی در باره ایمنی شهری می‌پردازند. به طوری که شاهد حضور اساتید کشورهای استرالیا، فنلاند، اتریش، بلژیک، فرانسه، امارات، اسپانیا، سوییس و هلند هستیم.


به گفته مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در حاشیه این همایش نمایشگاه تخصصی در خصوص اقلام تخصصی ایمنی که به کشور وارد می‌شود و همچنین تولید کنندگان محصولات ایمنی برپا می‌شود.


قدیری: افزایش 3 برابری ریسک مخاطرات زندگی در 30 سال اخیر


محمود قدیری، معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درخصوص این همایش با بیان اینکه با توسعه صنعت و ورود تکنولوژی‌های جدید ریسک خطر زندگی افزایش پیدا کرده است، گفت: امروزه چوب و پارچه و تکنولوژی‌های جدید در خانه‌های شهروندان به مواد صنعتی تبدیل شده‌اند. چرا که خطر در سی سال اخیر سه برابر افزایش یافته است. به طوری که میزان تولید گازهای سمی در منازل و در نهایت استنشاق این گازهای سمی منجر به مرگ فرد بعد از 5 ثانیه می‌شود.


وی با اشاره به حوادث سعادت آباد و پونک طی چند روز گذشته اظهارکرد: این حوادث در زیرزمین این ساختمان‌ها صورت گرفت اما ساکنین به دلیل استنشاق این گازها از زیرزمین جان خود را از دست دادند.


قدیری با بیان اینکه مهندسی حریق و ایمنی از پیچیده ترین رشته‌های دنیاست، تصریح کرد: چرا که این رشته تلفیقی از رشته های مهندسی معماری، عمران، شیمی و حتی موضوعات اجتماعی است. حوزه ایمنی یک تیغ چند لبه است و متاسفانه هر کسی به خود اجازه می‌دهد که به این رشته ورود پیداکند. پس لازم است در این حوزه به صورت تخصصی‌تری عمل کنیم .


معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری این همایش با رویکرد ایمنی و آموزش‌های شهروندان گفت: در منازل، معابر، خودروها، تونل‌ها، پیاده‌رو‌ها و رودخانه‌ها ، بوستان‌ها باید ایمنی رعایت شود. چرا که طی سال‌های گذشته کشته‌های حریق دو درصد از کشته‌های حوادث شهری را شامل شده‌اند.


وی با اشاره به 4 محور برگزاری این همایش اشاره کرد: مهندسی حریق و ایمنی شهری، مدیریت یکپارچه ایمنی شهری، فناوری ها و استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای ایمن سازی و همچنین جنبه‌های ایمنی و زیست محیطی از موضوعاتی است که یک ساختمان قبل از اینکه مجوز ایمنی بگیرد باید رعایت کرده باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب