دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 اسفند 1395 - 12:21

آهنگران در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود: هزاران شعار خوب بدون تقوی، کرامتی به دنبال ندارد

حجت‌الاسلام‌ محمدعلی آهنگران گفت: «اگر هزاران شعار خوب بدهیم اما در عمل از آن شعارها فاصله بگیریم هیچ کرامتی ندارد بلکه کرامت فقط به‌واسطه تقواست.»
کد خبر : 161034

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، وی در همایش آزادی بیان که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شد، با توجه به این سخن قرآن کریم که می‌فرماید برای هر امتی آغازی است و برای هر امتی پایانی است و آن هنگام که پایان عمر هر امتی فرارسد هیچ پس و پیشی در کار نخواهد بود، افزود: «اینکه بگوییم چون امت اسلامی هستیم و مسلمانیم سنت‌های الهی ما را دربر نمی‌گیرد و خدا پشت‌وپناه ماست و هیچ خطری ما را تهدید نمی‌کند بر اساس نظرات علامه طباطبایی این نظر از القائات شیطانی بوده و توهمی بیش نیست. امت‌های اسلامی پیشین هم گرفتار سنت‌های الهی شدند و دچار وضعیتی شدند که به‌ مرور پایه‌های قدرت آن‌ها تضعیف شد«.


این فعال سیاسی اظهار کرد: «علامه طباطبایی می‌گوید چه امتیازی به‌غیراز تقوی برای یک امت وجود دارد؟ اگر هزاران شعار خوب بگوییم اما در عمل از آن شعارها فاصله بگیریم هیچ کرامتی ندارد بلکه کرامت فقط به‌واسطه تقواست و خداوند متعال فقط اعمال متقین را قبول می‌کند.»


آهنگران با بیان اینکه تقوی مفهومی عملی در خود دارد گفت: «گاهی از ما سؤال می‌کنند که آیا حکومت‌های لائیک و غیردینی و غیرمسلمان همه به جهنم می‌روند؟ در پاسخ باید بگویم خیر؛ خدای متعال به رفتار و عملکرد آن‌ها نگاه می‌کند، هم آن‌ها و هم ما مشمول سنت‌های الهی می‌شویم و هیچ تفاوتی بین این نیست که شعار ارزشمند بدهیم و عمل غیر ارزشمند انجام دهیم و بالعکس. بنا بر فرمایش قرآن هیچ مزیتی برای امتی که فقط شعار می‌دهد نیست و خداوند به رفتار آن‌ها نگاه می‌کند.»


فرزند مداح انقلاب، صادق آهنگران افزود: «مهم‌ترین و اساسی‌ترین مشخصه پایداری حکومت حضور مردم است. اگر مردم نسبت به حکومت علاقه‌مند نباشند این حکومت روبه‌ زوال خواهد رفت اما حضور مردم می‌تواند در بقای حکومت بسیار مؤثر باشد.»


آهنگران تصریح کرد: «علی (ع) نیز در یکی از خطبه‌های خود بر حضور مردم تأکید می‌کنند و می‌فرمایند این حضور مردم است که به دوام یک نظام اسلامی کمک می‌کند و علاوه بر این قدرت خداوند در حضور مردم محقق می‌شود، بنابراین نظام اسلامی را باید قدر بشناسیم و از این نظام حمایت کنیم چراکه قدرت خدا را به منصه ظهور می‌گذارد اما حضور مردم دارای شرایطی است چراکه مردم بی‌دلیل پشت سر نظامی از آن حمایت نمی‌کنند بلکه مردم زمانی نسبت به حفظ یک نظام سیاسی علاقه‌مند می‌شوند که آن نظام حقوقشان را ادا کند«.


وی افزود: «امیرالمؤمنین (ع) در اوج فعالیت‌های نظامی مفصل‌ترین خطبه خود را در مورد حقوق مردم می‌خوانند و این نشان‌دهنده اهمیت رعایت حقوق مردم از سوی حاکمان جامعه است و باید بدانیم که ایفای حقوق مردم است که می‌تواند طمع دشمنان را از یک حکومت بیرون کند.»



در پایان این سخنرانی دانشجویان با ارائه پرسش‌هایی به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب