دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 اسفند 1395 - 10:23

مدیر کافه بازار: رشد 47 برابری محتوا و خدمات بومی در دولت یازدهم

مدیر عامل کافه بازار با بیان اینکه 94 درصد محتوای منتشرشده این کافه بومی است، گفت: رشد کاربران و نرم افزارها و اپلیکیشن های ارایه شده درحالی رخ داده است که توسعه زیرساخت و سطح دسترسی ایجاد شده توسط اپراتورهای تلفن همراه از سال 92 تاکنون نقش بارزی را در رونق کسب و کارها و ایجاد اشتغال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.
کد خبر : 160416

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسام آرمندهی مدیرعامل و موسس کافه بازار،به عنوان بزرگترین مرجع دانلود و نصب اپلیکیشن های موبایلی در کشور با اشاره به گزارشی که با استفاده از اطلاعات کاربران و مخاطبان به دست آمده است، گفت: روزانه نزدیک به 30هزار حساب کاربری جدید در «کافه بازار» ساخته می شود و در طول یک ماه، 24 میلیون کاربر فعال وجود دارد که این حجم از استقبال کاربران داخلی درحالی است که 94 درصد محتوای منتشر شده در «کافه بازار» بومی است و توسط متخصصان و کارشناسان داخلی تهیه شده است.


وی از این گزارش با عنوان تجربه کاربران کافه بازار یاد کرد و افزود: با نگاهی به نمودار تولید و ارایه برنامه های بومی در کافه بازار مشخص می شود که از اواخر سال 1392، تولید و ارایه محتوا و نرم افزارهای بومی شدت بیشتری گرفته است به طوریکه نرم افزار و اپلیکیشن های بومی از تابستان 92 از تعداد 2077، در سه ماهه پایانی سال 95 به تعداد 96812 نرم افزار رسیده که نزدیک به 47 برابر رشد داشته است.


آرماندهی با اشاره به اینکه رشد تصاعدی تولید محتوا پیش از سال 92 وجود نداشت، اظهار کرد: این رشد تولید نرم افزار و اپلیکیشن یا به عبارت دیگر تولید محتوا و خدمات درحالی رخ داده است که مطابق آمارها بیشترین دسترسی کاربران به آنها از طریق شبکه بی سیم و بستر نسل سوم، دوم و چهارم تلفن همراه است.


مدیرعامل کافه بازار تصریح کرد: 99.4 درصد توسعه دهندگان اپلیکیشن ها را متخصصان داخلی تشکیل می دهند که 11 میلیون نفر در ماه نرم افزارهای موجود را دانلود می کنند.


موسسه کافه بازار با اعلام اینکه توسعه شبکه اینترنت اپراتورهای تلفن همراه در سه سال اخیر از دلایل اصلی اقبال مخاطبان به استفاده از محتوا و خدمات داخلی است، گفت: علاوه بر داخلی ها کافه بازار کاربرانی نیز از کشورهای دیگر دارد که بیشترین آنها از عراق، افغانستان، آمریکا و آلمان هستند.


آرماندهی با اشاره به رونق اقتصادی و اشتغال ایجاد شده برای توسعه دهندگان نرم افزار داخلی در کافه بازار خاطر نشان کرد: در مجموع توسعه دهندگان نرم افزار تواسته اند از طریق کافه بازار 80 میلیارد تومان درآمد داشته باشند که توسعه زیرساخت و ظرفیت های ارتباطی کشور عامل اصلی آن بوده است.


رشد زیرساخت های کشور توسط شبکه ملی اطلاعات


تجربه کاربران کافه بازار حاکیست که رشد چند ده برابری این استارت آپ درحالی از سال 92 شدت گرفته است که به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تمام ظرفیت های ارتباطی کشور طی این مدت حداقل رشد ده برابری داشته است که همه به مدد مهمترین پروژه ICT کشور یعنی شبکه ملی اطلاعات بوده است.


بهره برداری از فاز اول شبکه ملی اطلاعات در شهریور ماه امسال و در هفته دولت بود که فاز دوم آن نیز در دهه مبارک فجر افتتاح شد. بدین ترتیب ظرفیت انتقال داده در کشور از حدود 900 گیگابیت بر ثانیه طی دو مرحله اکنون به 10 هزار گیگابیت بر ثانیه رسیده است.


کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان در سه سال و نیم اخیر با استفاده از فراهم شدن زیرساخت ها و افزایش چند ده برابری ظرفیت های ارتباطی در بخش های مختلف توانسته اند با دانش و تخصص فارغ التحصیلان داخلی را با برنامه ریزی دقیق، به رونق اقتصادی و اشتغال ترجمه کنند به طوریکه از ابتدای ورود اینترنت به کشور تاکنون شاهد چنین تحولی در فضای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نبوده ایم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب