دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

امکان تغییر نام تلفن ثابت بدون حضور مالک نخستین

معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: تغییر نام تلفن ثابت دیگرنیازی به حضور مالک در مرکزهای مخابراتی ندارد و همه مرکزها موظفند با دریافت مدارک قانونی از قبیل وکالت نامه و هر سند قانونی که به خریدار اجازه انتقال خط تلفن را داده باشد، نسبت به درخواست مذکور اقدام کنند.
کد خبر : 158255

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی واموربین الملل شرکت مخابرات ایران، داود زارعیان معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران ادامه داد: متقاضیان تلفن ثابت با تکمیل فرم ثبت نام و ارائه کارت ملی می توانند صاحب تلفن شوند .


زارعیان گفت: نخستین مرحله ساده سازی ارایه خدمات در مرکز مخابراتی آغاز و بر این اساس مقرر شد متقاضیان دریافت تلفن ثابت بتوانند تنها با ارایه کارت ملی صاحب تلفن شوند.


به گفته وی، متقاضیان حقوقی نیز کافی است یکی از مدرک های ثبت شرکت را برای ثبت نام به همراه داشته باشند.


زارعیان افزود: اشخاص حقوقی دولتی و موسسه های عام المنفعه نیز برای ثبت نام تلفن باید تقاضای کتبی و معرفی نماینده با مهر و امضای یکی از مقام های اجرایی (مدیر عامل، مدیر، معاون مدیر یا مدیر کل و سمت های قانونی و حقوقی )، اصل و کپی کارت ملی نماینده معرفی شده و تکمیل فرم ثبت نام را ارایه کنند.



معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران ادامه داد : تغییر نام تلفن ثابت دیگرنیازی به حضور مالک در مرکزهای مخابراتی ندارد و همه مرکزها موظفند با دریافت مدارک قانونی از قبیل وکالت نامه و هر سند قانونی که به خریدار اجازه انتقال خط تلفن را داده باشد، نسبت به درخواست مذکور اقدام کنند.


وی افزود : اصل و کپی کارت ملی خریدار و اصل و کپی هر سند قانونی که به نحوی صاحب یا مالک تلفن اقرار به فروش خط تلفن خود همراه با مکان نصب تلفن یا به صورت جداگانه کرده باشد برای انتقال تلفن به نام مالک جدید کفایت می کند .


زارعیان عنوان کرد: در صورت نبود مدارک فوق الذکرفقط با ارایه سند مکان مورد نظر(جایی که تلفن ثابت نصب است ) تغییر نام انجام می شود ، اما از خریدار تعهد گرفته می شود چنانچه مالک تلفن درخواست خط تلفن به نام خود را داشته باشد ، خط تلفن به ایشان بازگردانده شود.


این مقام مسئول مخابرات ایران درباره تغییر نام تلفن های مالکان حقوقی نیز گفت : اصل و یا کپی روزنامه رسمی یا آگهی آخرین تغییرها یا ارایه گواهی اداره ثبت شرکت ها و معرفی نامه برای اشخاص حقوقی در سربرگ شرکت با مهر شرکت مدارک مورد نیاز نقل و انتقال این دسته از مشترکان خواهد بود.
به گفته وی، چنانچه مالک یا نماینده قانونی او و خریدار در دفترهای امور مشترکان یا دفترهای خدمات مشترکان حضور پیدا کنند انتقال خط تلفن فقط با اخذ کپی کارت ملی خریدار انجام می شود.


معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران درباره تغییر مکان تلفن یادآور شد : مشترکان باید درخواست خود را به همراه ارایه اصل وکپی کارت ملی و تکمیل فرم درخواست بررسی امکانات ارایه کنند تا تغییر مکان تلفن ثابت صورت گیرد.


زارعیان درباره شرایط قطع و تخلیه تلفن های مشترکان خاطرنشان کرد: برنامه ما در شرکت مخابرات ایران حفظ و تکریم مشتریان است و بنا نداریم تلفنی را تخلیه کنیم، بر همین اساس تلاش بر این است تا قبل از هرگونه اقدامی با مشترک ارتباط برقرار شود و بعد از تایید یا اقرار به رضایت از تخلیه ، این کار صورت گیرد.


به گفته وی، در زمینه قطع یک یا دو طرفه تلفن های بدهکار بر اساس مصوبه سازمان تنظیم عمل خواهد شد ، اما به همکاران در سراسر کشور اعلام شده با اطلاع رسانی از مشترکان بخواهند نسبت به پرداخت قبوض در زمان مقرر اقدام کنند.


ثبت نام اینترنت پرسرعت مثل تلفن


معاون امور مشتریان با بیان این که برای ثبت نام و درخواست اینترنت پرسرعت توسط اشخاص حقیقی اصل و کپی کارت ملی و تکمیل فرم ثبت نام ضروری است، گفت: چنانچه متقاضی مالک تلفن نباشد،حتی الامکان سرویس پیش پرداخت دایر می شود، در غیر اینصورت ارائه اجاره نامه که نام مالک و مستاجر و شماره تلفن در آن ذکرشده باشد، یا هر مدرک دیگری که اجازه بهره برداری از تلفن به مستاجر داده شده باشد، قابل قبول است .


زارعیان عنوان کرد: اشخاص حقوقی خصوصی نیز برای ثبت نام ودرخواست اینترنت پرسرعت باید اصل وکپی آگهی مندرج درروزنامه رسمی یا آگهی آخرین تغییرها یا ارایه گواهی اداره ثبت شرکتها، اصل وکپی کارت ملی نماینده معرفی شده شرکت، تکمیل فرم ثبت نام را ارایه دهند.


وی افزود: اشخاص حقوقی دولتی و موسسات عام المنفعه ، همچنین در این زمینه باید تقاضای سازمان مربوطه را باامضاءرسمی ( مدیر،مدیرعامل،معاون و...، ) به همراه معرفی نماینده و تکمیل فرم ثبت نام ارسال کنند .


معاون امور مشتریان مخابرات درباره ثبت نام ودرخواست سایرخدمات ومحصول ها برای مشترکان نیز گفت : ارایه سایر سرویس های مخابراتی به مشترکانی که دارای پرونده در مرکزهای مخابراتی هستند تنها با تکمیل فرم ثبت نام انجام خواهد شد .


زارعیان ادامه داد: باید پاسخگویی سریع برای مشترکانی که برای دریافت سرویس و خدمات مراجعه می کنند، صورت گیرد و باید در نخستین مراجعه مشترک امکان یا امکان نداشتن واگذاری سرویس به وی اعلام شود در غیر این صورت با مراجعه به سایت مرکز تماس و یا پیامک اطلاع رسانی صورت گیرد.


وی با بیان اینکه تغییر مکان و ثبت نام به طور برابر در اولویت دایری تلفن ثابت و اینترنت پر سرعت قرار دارد، اظهار داشت: در ثبت نام های تلفنی ، الکترونیکی و فروش ویژه ( غیر حضوری ) با هدف بی نیازی به مراجعه حضوری مشتری ،احراز هویت و اخذ مدرک در محل مشترک و توسط نماینده شرکت مخابرات ایران ،منطقه صورت خواهد گرفت .


این مقام مسئول در مخابرات ایران با بیان این که فروش محصول ها و خدمات پیش پرداخت به مستاجران و افراد غیر مالک به صورت حضوری و غیر حضوری بدون نیاز به دریافت مدارک مالک خط تلفن انجام می شود، تصریح کرد: همه مردم باید با ساده ترین روش به امکانات مخابراتی دسترسی داشته باشند.


به گفته وی، همه هزینه ها طبق تعرفه مصوب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی محاسبه و دریافت می شود و هزینه های خدمات ارزش افزوده در نخستین صورتحساب تلفن مشترک منظور خواهد شد.


معاون امور مشتریان با تاکید بر این که ارایه خدمات به صورت غیر حضوری در اولویت بوده و در ثبت نام های جدید نام کاربری و رمز عبور به مشتریان ارایه می شود گفت : مدارک لازم باید با مراجعه به محل کار یا منزل مسکونی مشترک دریافت شود.


زارعیان با بیان اینکه ارایه خدمات جدید به مشترکان بدهکار ، با توجه به سوابق ، عملکرد با نظر مدیران مناطق بلا مانع است، گفت : مدیران امور مشترکان، مناطق و مراکز اختیار دارند تا بر اساس شرایط برای ارایه خدمات تصمیم گیری کنند و در صورتی که مشترک خدمات تلفنی متقاضی خدمات ارزش افزوده یا سایر خدمات مخابراتی بوده و برای سرویس پیشین مدارک خود را تحویل داده باشد جهت بر قراری سرویس های جدید تنها تکمیل فرم در خواست خدمات کفایت می کند .


معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران به طرح ساده سازی ارایه خدمات در این شرکت اشاره کرد و گفت : نخستین مرحله اصلاح دستورالعمل اجرایی « آیین نامه تقاضا و اشتراک تلفن ثابت وخدمات مخابراتی » برای ساده سازی ارائه خدمات ،برای یک دوره شش ماهه به همه مدیران در سراسرکشور ابلاغ شد .


گفتنی است،‌مخابرات اعلام کرده است پارسال ضریب نفوذ تلفن ثابت در کل کشور از 38.13 به 38.22 درصد به نسبت جمعیت کشور افزایش یافت.


شرکت مخابرات تا پایان شهریورماه امسال 30 میلیون و 452 هزار و 71 شماره از مجموع 37 میلیون و 17 هزار و 47 شماره مصوب را دایر کرد و توانست ضریب نفوذ خود را به نسبت جمعیت کشور به 38.22 درصد افزایش دهد و شماره‌های دایری شهری را به 25 میلیون و 408 هزار و 899 و شماره دایری روستایی را به پنج میلیون و 43 هزار و 172 برساند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ابراهیم ‌محمدی
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۱۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹
۰
سلام ‌می‌خواستم‌بپرسم‌با‌قولنامه عادی‌هم‌می‌توان‌شماره تلفن ثابت ملک را تغییر نام داد؟(ممنونم)
رضا ترابی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰
۰
سلام با قولنامه ۶دانگ میشه تلفن ثابت را به نام خودم بزنم ملک خریدم ولی تلفن به نام یکی دیگست
علی تاجیک حسین آبادی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹
۰
میخواستم بپرسم با سند خانه خم میشود شماره تلفن مالک را تغییر نام داد؟؟؟(متشکرم)
ف - ع
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴
۰
سلام منزلي كه در آن زندگي ميكنم سندش به نام خودم هست ولي تلفن ثابتش به نامه پدرم كه فوت كرده است الان خط قطع شده گفتند كه وارث دارد آيا با سند خانه و كارت ملي وارثين ميتوانم بنام خودم كنم يا نه خواهشمندم سريع جواب بدهيد؟
گوشتیران
قالیشویی ادیب