دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 ارديبهشت 1394 - 13:19

استقبال از در ضریح مطهر حضرت عباس(ع) در دانشگاه آزاد اسلامی اراک + تصاویر

مراسم استقبال دانشگاهیان از در ضریح مطهر حضرت عباس(ع) با حضور جمعی از مسئولان، اعضای هیأت رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد صاحب الزمان شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.
کد خبر : 15701

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی در این مراسم با خیر مقدم و تبریک به مناسبت ولادت با سعادت امام محمد تقی (ع) از حضور جامعه دانشگاهی در مراسم استقبال از کاروان وفا و ادب حضرت ابوالفضل العباس(ع) تشکر کرد و با قدردانی از زحمات ستاد عتبات عالیات استان مرکزی اظهار کرد: مردم ایران بویژه استان مرکزی مشارکت در کارهای خیر را وظیفه و رسالت خود می دانند و اعتقاد دارند قدم برداشتن در راه رضایت خدا و بزرگداشت ائمه (ع) و آموزه های دینی لیاقت می خواهد. مردم ما ارادت خاص و فطری به خاندان پاک نبوت دارند.


دکتر علیرضا نظام آبادی با بیان اینکه دشمنان آل الله، شیعیان حضرت علی(ع) را محکوم به بت پرستی می کنند، افزود: این درها متبرک به آیات و کلام خدواند هستند و دشمنان اهل بیت هیچ گاه نمی توانند ذره ای از عشق به رسول خدا و خاندان مطهر ایشان را در وجود ما شیعیان کم رنگ کنند. در و ضریح ساخته شده جهت ائمه (ع) با عشق و ارادت دوستداران به خاندان رسول الله عجین شده است.



وی اظهار کرد: زبان از بیان عشق ورزی خالصانه به اهل بیت(ع) و شهدا و ایثارگران ناتوان است و امروز میهن اسلامی به برکت وجود اماکن مقدس ائمه (ع) و مجاهدت شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس در بلندای قله افتخار و سعادت ایستاده است.








مرادی: در ساخت این اثر بیش از سه کیلوگرم طلا و 865 کیلوگرم مس و 620 کیلوگرم استیل استفاده شده که تمام این اقلام از نذورات مردمی تامین شده است

دبیر هیأت امنای استان مرکزی بیان کرد: در جوار آرامگاه شهدای گمنام دانشگاه و شهید علی امینی هستیم، شهدایی که عباس گونه در شهادت به رویشان باز شد و شهدایی که آرزویشان این بود که پس از فتح مرزهای جغرافیایی به زیارت حرم خاندان رسول الله وارد شوند و اینک شهدا چه سعادتی داشتند که در ضریح باب الحوائج به حضورشان آمده است.


حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی هم درخصوص فضائل، جوانمردی و کمالات حضرت عباس(ع) به ایراد سخنرانی پرداخت.


مردم استان مرکزی 8 میلیارد ریال برای ساخت باب الراس حرم حضرت ابوالفضل (ع) پرداخت کرده اند


حجت الاسلام محمدهاشم مرادی معاون فرهنگی ستاد عتبات عالیات استان مرکزی درحاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: مردم استان مرکزی هشت میلیارد ریال در قالب نذورات و هدایا برای ساخت باب الراس حرم حضرت ابوالفضل العباس (ع) پرداخت کرده اند.


معاون فرهنگی ستاد عتبات عالیات استان مرکزی درباره مشخصات اثر توضیح داد: این در با ارتفاع چهار متر و 28 سانتیمتر و عرض 280 سانتیمتر، در دو لنگه ساخته شده و در ساخت آن از انواع هنرهای رایج کشور از جمله خاتم کاری، گره چینی، قلم زنی، میناکاری، زرگری و معرق و آبکاری طلا استفاده شده است.


مرادی اضافه کرد: در ساخت این اثر بیش از سه کیلوگرم طلا و 865 کیلوگرم مس و 620 کیلوگرم استیل استفاده شده که تمام این اقلام از نذورات مردمی تامین شده است.



مرادی توضیح داد: باب الراس حرم مطهر حضرت عباس (ع) پس از نمایش در مصلای بین المقدس اراک در امروز دهم اردیبهشت از محل بهشت زهرای اراک به سمت شازند منتقل می شود.


این مسئول گفت: پس از آن این اثر معنوی با عبور از استان های همجوار به کشور عراق منتقل و در آیین ویژه ای در ورودی صحن بالای سر مبارک علمدار کربلا نصب می شود.








مرادی: بعد از ساخت ضریح مرقد حضرت ابراهیم مجاب (ع) که در سال گذشته به پایان رسید در باب الرأس حرم حضرت ابوالفضل(ع) دومین هدیه مردم استان مرکزی به آستان مقدس اهل بیت (ع) محسوب می شود

وی گفت: بعد از ساخت ضریح مرقد حضرت ابراهیم مجاب (ع) که در سال گذشته به پایان رسید، در باب الرأس حرم حضرت ابوالفضل(ع) دومین هدیه مردم استان مرکزی به آستان مقدس اهل بیت (ع) محسوب می شود.


مرادی افزود: استان مرکزی در کمک به ساخت عتبات عالیات بعد از تهران، قم، اصفهان و شیراز جایگاه پنجم را در جمع آوری نذورات در بین سایر استان ها دارد.


معاون فرهنگی ستاد عتبات عالیات استان مرکزی افزود: ساخت صحن حضرت زهرا(س)، خیمه گاه و عقیله بنی هاشم، مرمت مسجد سهله و مسجد کوفه از طرح هایی است که عملیات ساخت و مرمت آن ها به هنرمندان و مهندسان استان مرکزی واگذار شده است.


مرادی گفت: در دوره حکومت رژیم بعث عراق زائران به عتبات عالیات،از شرایط نامناسب بهداشت و نظافت در اماکن متبرکه ناراضی بودند اما با همکاری ایران و مدیریت ایجاد شده در سایه نذورات و کمک های مردمی وضعیت قابل قبولی در این اماکن مقدس ایجاد شده است.


عباس بن علی بن ابیطالب ملقب به قمر بنی هاشم و مشهور به ابوالفضل در نبرد کربلا شجاعانه جنگید. پدرش علی بن ابیطالب و مادرش فاطمه کلابیه ام البنین است.


او در چهارم شعبان سال 26 ه. ق متولد و در دهم محرم (عاشورا) در کربلا همراه تمامی دیگر یاران برادر ناتنی اش حسین بن علی، امام سوم شیعیان، در حال آوردن آب از رود فرات برای رفع تشنگی اهل بیت به شهادت رسید.


آرامگاه حضرت عباس (ع) در شمال شرقی آرامگاه حسین بن علی (ع) در کربلای معلی قرار دارد و شیعیان بین آرامگاه این شهید بزرگوار و حسین بن علی (ع) را بین الحرمین می نامند.


توسعه و بازسازی حرم وی در زمان شاه طهماسب صفوی و سپس نادر شاه صورت گرفت و پس از حمله وهابیان به کربلا دوباره توسط فتح علی شاه بازسازی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب