دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فرزاد معافی در افتتاح نمایش «گالیله»:

تئاتر فعالیت چند مرحله‌ای و پرفراز و نشیب است

نمایش گالیله، نوشته نمایشنامه نویس شهیر آلمانی برتولت برشت شب گذشته 13 دی ماه اجراهای خود را در قالب یک اجرای دانشگاهی در سالن اصلی تئاتر مولوی آغاز کرد.
کد خبر : 155946

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «گالیله» به کارگردانی نازنین زهرا رفیعی با همراهی جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره که موفق به کسب جایزه گروهی از جشنواره تئاتر دانشگاهی شده‌اند به صحنه می رود.


در مراسم افتتاح این اثر دانشگاهی که با حضور دانشگاهیان برگزار شد، فرزاد معافی استاد دانشگاه به عنوان میهان ویژه افتتاح نمایش «گالیله» بود. وی در آیین افتتاحیه گفت: امشب شاهد اجرای یک نمایش از گروهی بسیار پرتلاش و خلاق هستیم و خوشحالم که به میمنت افتتاح این اثر در مولوی حضور یافته ام.


این مدرس دانشگاه افزود: تئاتر خصوصا از نوع و نگاه دانشگاهی‌اش یک فعالیت چند مرحله‌ای و پرفراز و نشیب است.


وی با برشمردن برخی از ویژگی های آثار دانشگاهی از جمله مطالعه و پژوهش دانشگاهی، تمرین و سخت کوشی دانشجویی، اجرا و تعامل محترمانه با مخاطب گفت: به نظرم مهمترین بخش یک اثر نمایشی اجرای آن است و هیچ چیز مهمتر از ارتباط بی واسطه اثر با مخاطب نیست کمااینکه بخش های غیره بدور از حواشی زائد نیست و بهتر است یک گروه همدل دانشگاهی متمرکز بر اجرای تئاترشان باشند.


معافی با اشاره به اتمام جشنواره تئاتر فجر افزود: بیش از ده روز اهالی تئاتر سخت مشغول این رویداد بوده‌اند که ممکن است کمی خسته شده باشند اما تقاضای من این است که در این روزها نیز اجرای ممتاز آثار دانشگاهی تئاتر مولوی و گالیله را از دست ندهند.


در ادامه این مراسم نازنین زهرا رفیعی کارگردان نمایش «گالیله» با آسیب شناسی فضای تئاتر دانشگاهی عنوان کرد: از چند دوره گذشته جشنواره تئاتر دانشگاهی تا امروز باید گفت: در برگزاری این جشنواره سیر نزولی داشته‌ایم.


این کارگردان جوان افزود: متاسفانه هیچ الگو و مسیر مشخصی برای دستیابی به یک ساختار معین و رو به رشد در تئاتر دانشگاهی نمی‌بینیم و تنها هر سال فشار و تنگناهای مسیر از جانب متولیان و برگزارکنندگان جشنواره بیشتر می‌شود. از سویی طراوت و نشاط دانشجویان نیز رفته رفته کمتر می‌شود که این امیدوارکننده نیست.


این دانشجوی تئاتر با اشاره به سطح اثرگذاری جشنواره تئاتر دانشگاهی بر بدنه تئاتر حرفه‌ای در سال‌های گذشته گفت: ما دانشجویان امروز سردرگم هستیم و به نظر می‌رسد تنها راه نجات از این وضعیت، خود اهالی دانشگاه و دانشجویان باشند و من امیدوارم که جشنواره و آثار تئاتر دانشگاهی به روزهای اوج و پرشور خود برگردد.


در پایان این مراسم شال نمادین مرکز تئاتر مولوی توسط فرزاد معافی و با حضور امیرحسین حریری رئیس مرکز تئاتر مولوی به نازنین زهرا رفیعی اهدا شد.


این نمایش هر شب ساعت 20:30 و با مدت زمان 65 دقیقه در سالن اصلی تئاتر مولوی اجرا می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب