جلوههای موسیقایی هنر تلاوت قرآن کریم در واحد بوکان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جلال حمزهزاده مدرس این دوره و از استادان گروه معارف در این کارگاه که با حضور کارکنان دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: «قرآن یکی از عوامل اصلی یا قطعی ایمان آوردن کسانی بود که در روزهای اول دعوت اسلامی ایمان آوردند.»
وی ادامه داد: «مشرکان معترف به تلاوت و طراوت کلام خداوند بودند ولی به دلایلی مانند ترس از دست دادن مقام یا ثروت پذیرای این کلام وزین و قوی نشدند.»
حمزه زاده افزود: «تصویرسازی هنری یکی از ابزارهای برتر قرآن دربیان مقاصد و مفاهیم خود است. در آمیختن این ابزار با حس و خیال و حالات روانی و معنوی هر چه بیشتر به غنای آن کمک میکند. تصاویری که قرآن میکشد تصاویری زنده است نه رنگهای خالی و خطوطی بی روح به شکلی که معانی ترسیم میشود با تعامل با جان زنده آدمی یا صحنههایی از طبیعت که لباس زندگی به تن میکند.»
وی بیان کرد: «تجسیم یکی دیگر از نمایشهای هنری بدیع قرآن است در قالب تشبیهات حالات روحی به حس بسیار حایز اهمیت است. همآهنگی هنری در تنسیق، موسیقی، نکتههای بلاغی، پیوستگی معنوی میان اغراض در سیاق آیات و تناسب در انتقال مفاهیم، همآهنگی روانی آیات و ترسیم تصاویر برجسته و تقابل تصویرها و اطاله و... را میتوان از دیگر نکات هنری قرآن دانست.»
انتهای پیام/