دبیرکل حزب ایران زمین: وحدت در نگاه برخی جبهههای اصولگرایی صوری است و این مشکلساز میشود/ شاید نامزد حمایتی جبهه رفاه، روحانی باشد
ابوالقاسم رئوفیان، دبیرکل حزب اسلامی ایرانزمین به عنوان عضو ناظر جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت درباره مشی این جبهه به خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا گفت: شکلگیری این جبهه یک شبه و یکباره نبوده است بلکه جرقههای ایجاد آن مربوط به زمانی است که آقای صدر، رئیس سازمان نظام پزشکی بودند و از این جهت اهداف و اساسنامه آن به شکل کاملا دقیق، بررسی و تدوین شده است.
وی در ادامه تأکید کرد: گفتمان جبهه رفاه ناظر بر دغدغههای رهبری و مردم و در واقع فضای ذهنی جامعه است و از این جهت عنوان رفاه را برای خود برگزیدهاند. مبنا بر این است که صبر و بردباری را الگوی عمل خود قرار دهد، چرا که صبر مرکز نجات است.
رئوفیان درباره روابط این جبهه با دیگر جبهههای اصولگرایی گفت: جبهه رفاه با هیچیک از جبههها همچون ایستادگی و پیروان و حتی جبهه اصلاحات در تقابل و تضاد نخواهد بود، البته وجوه تمایزی چون مشی اعتدالی توأم با عدالت را برای خود برگزیده است.
وی همچنین افزود: البته جبهه رفاه میتواند در موضوعات استراتژیک با دیگر جبههها نیز همکاری خوبی داشته باشد.
دبیرکل حزب اسلامی ایرانزمین درباره برنامههای انتخاباتی جبهه رفاه گفت: قطعا این جبهه برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال آتی برنامهریزی خواهد داشت. مهمترین برنامه و هدف انتخاباتی ما حضور حداکثری مردم در انتخابات است که از خواستها و تأکیدات مقام معظم رهبری نیز بوده است.
وی درباره سازوکار انتخاب و معرفی نامزد نهایی جبهه رفاه برای انتخابات 96 گفت: نامزد نهایی ما فراجناحی و بر اساس شاخصها و معیارهای انتخاباتی جبهه انجام میگیرد؛ حتی ممکن است از آقای روحانی نیز اعلام حمایت کنیم.
رئوفیان در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه شعار عملکرد فراجناحی، میان این جبهه و جبهه نیروهای مردمی انقلاب مشترک است، حاضر به عمل بر محورها آنها هستید یا خیر؟ گفت: ما در حزب ایران زمین از تلاش برای وحدت استقبال میکنیم. حضرت آقا هم بر وحدت قلوب میان نیروهای سیاسی و اجتماعی تأکید داشتهاند اما باید زمینههای دستیابی به آن فراهم شود.
وی با اشاره به شکلگیری برخی جبهههای صوری در درون جریان اصولگرایی تأکید کرد: وحدت صوری و شکلی کافی نیست، وحدت باید واقعی باشد و این همان نکتهایست که رهبری نیز بر آن تأکید دارند. دعوت به وحدت باید به گونهای باشد که حکایت از انسجام، یکپارچگی و همدلی داشته باشد، در غیر این صورت مشکلساز خواهد شد. ما با جبهههایی قائل به همافزایی خواهیم بود که به معنای واقعی کلمه بتوان واژه «جبهه» را به آن اطلاق کرد.
انتهای پیام/