دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نعمت زاده:

صادرات کالاهای ساخته شده ایرانی افزایش یابد

وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: باید برای افزایش سهم جمهوری اسلامی ایران در تبدیل کالاهای ساخته شده در صادرات تلاش کرد و مدیران بخشهای مختلف این وزارتخانه ضمن کسب تجارب از کشورهای موفق صادراتی راهکارهایی مناسب ارائه دهند.
کد خبر : 154040

به گزارش گروه اقتصادی آنا از شاتا، محمد رضا نعمت زاده با شرکت در سومین جلسه کارگاه آموزشی یادگیری اثر بخشی صادرات با بیان این مطلب افزود : در کشور ما منابع عظیم نفت، گاز، معادن و مواد اولیه حاصل از منابع طبیعی بصورت خدادادی به وفور وجود دارد و این در حالی است که کشورهایی نظیر ژاپن ، کره نفتی تولید و فرآورده های نفتی را صادر نمی کنند و این خصوصیت ها در مطالعات صادرتی می باید لحاظ کرد.


وی در ادامه تصریح کرد : با لحاظ نمودن مزیتهای موجود نسبی در کشورمان باید روی تک تک توانمندی ها تمرکزکنیم و ترکیبی از مزیت های نسبی و تولیدات کالاهای ساخته شده در صادرات را مد نظر قرار داده تا به تراز تجاری مثبتی دست یابیم.


وزیر صنعت، معدن وتجارت افزود: باید با بهره گیری از تجارب کشورهاای مختلف ، آموزش های جمعی، مطالعات گسترده و برگزاری کلاس های مفید برای دست اندر کاران صادرات، باعث موفقیت های بیشتری در این بخش می شود.


نعمت زاده با اشاره به اینکه در 25 سال گذشته به عنوان متولی بخش تولید و بخش ساخت به انجام سیاست گذاری و برنامه ریزی برای تشویق دیگران که ادامه کار بدهند را انجام دادیم اما در بحث صادرات در کشور وقت زیادی گذاشته نشده بود که باید با توجه ویژه به این مقوله مهم ، گذشته را جبران کرد.


وی در ادامه تاکید کرد : تفکر ایجاد سهم بازار بین المللی، توجه به تحقیق و توسعه، روش های نوین بازرگانی داخلی و خارجی در موضوع صادرات توسط متولیان امر صادرات و سازمان توسعه تجارت به عنوان نکات کلیدی مد نظر قرار گیرد.


وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه یادآور شد : باید از افرادی که در کشورمان در دهه های گذشته در بخش صنعت حرفی برای گفتن دارند دعوت به همکاری کرد و تجلیل شوند و این موضوع برای افرادی که حرف های نویی در مباحث جدید صنعتی دارند نیز صدق می کند.


نعمت زاده به مدیران صنعتی و معدنی کشور گفت: در ارایه آمار تولید صنعتی به ارایه آمار صادرات ولو به صورت اندک هم که باشد، بپردازند.


وی در پایان با اشاره به اینکه باید به رفع اشکالات تصمیمات صادراتی گذشته بپردازیم و بطور صرف بحث جایگزینی واردات نپردازیم، افزود : اتکا به مشوق های صادراتی بطور صرف تنها راه کار افزایش توان صادرتی کشور نیست بلکه باید مطالعات انجام شده در این خصوص همه جانبه باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب