آغاز طرح ملی اپیدمیولوژی صرع/ صرع در 40 درصد مبتلایان قابل کنترل است
به گزارش گروه اجتماعی رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن صرع ایران، دکتر حسین پاکدامن در آستانه برگزاری سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع اظهار کرد: صرع نسبت به سایر بیماریهای مغز و اعصاب شیوع کمتری دارد ولی از لحاظ درمانی اهمیت آن بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از مبتلایان به صرع در کشور وجود ندارد، افزود: از حدود سه ماه قبل طرح ملی اپیدمیولوژی صرع آغاز شده و در ماههای آینده آمار دقیقی از بیماران مصروع اعلام میشود.
رئیس سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع گفت: آمار مبتلایان به صرع در کشور ما بیش از سایر کشورها است چرا که آمار تصادفات زیاد بوده و این مساله ضایعات مغزی و صرع را ایجاد میکند.
وی گفت: حدود 30 تا 40 درصد موارد صرع با دارو کنترل میشود و بقیه مقاوم به درمان هستند و ما باید تمرکز بیشتری در این زمینه داشته باشیم تا خطرات کمتری بیمار و جامعه را تهدید کند.
پاکدامن گفت: اگر صرع طولانی شود اختلالات مغزی و خلقی همچون افسردگی، اضطراب و مرگ ناگهانی برای بیمار ایجاد میشود.
رئیس سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع تصریح کرد: برگزاری سیزدهمین کنگره بینالمللی صرع در ارائه آخرین روشهای درمانی و تشخیصی صرع بسیار حائز اهمیت است چراکه هنوز در تشخیص صرع مشکل داریم و این مساله سبب تحمیل عوارض دارویی به بیماران میشود و تشخیص نادرست میتواند مشکلاتی را برای بیمار به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/