دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در حاشیه نشست خبری بخش تلفیقی جشنواره موسیقی فجر

 اجرای پرفورمنس در جشنواره موسیقی فجر/ اشکان خطیبی راک می‌خواند

اشکان خطیبی به عنوان خواننده پروژه موسیقیایی «قلم را بچرخان»، («Rock the Pen») در نشست خبری بخش تلفیقی جشنواره موسیقی فجر حاضر شد و درمورد اجرای‌شان توضیح داد.
کد خبر : 149046

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، اشکان خطیبی خواننده و سرپرست پروژه موسیقیایی «قلم را بچرخان»، در نشست رسانه‌ای امروز، شنبه 18 دی‌ماه که در تالار وحدت تهران برگزار شد، گفت: «کنسرت «قلم را بچرخان» اجرای دوباره‌ای است که پیش از این در پردیس سینمایی چارسو اجرا کرده بودیم. در این برنامه سهیل دانش اشراقی، به عنوان تصویرگر، همراه با نیما رمضان، آرش سعیدی، اشکان آبرون، سروش عدل و بردیا امیری حضور دارند و آثاری از بهترین قطعه‌های موسیقی راک دنیا را اجرا می‌کنیم.»


خطیبی در ادامه گفت: «این پرفورمنس متعلق به تمامی هنرمندان گروه است و بیشتر از اینکه یک پرفورمنس موسیقایی باشد، پرفورمنس تجسمی است. فلسفه ما تأثیر اجرای موسیقی راک روی طراحی و ایده‌پردازی است که سهیل دانش اشراقی در این فضا به ما کمک می‌کند.»


اشکان خطیبی درمورد چرایی انتخاب قطعه‌های آشنا و معروف موسیقی راک و همنشینی آن با خلق تصاویری بداهه جلوی چشم مخاطبان، گفت: «نمی‌توانم بگویم که قطعه‌های گروه‌های معروفی چون پینک‌‎فلوید را کاور کرده‌ایم و به جرات تغییراتی جدی روی قطعه‌ا داشته‌ایم. از طرفی ما در ابتدای راه هستیم و باید از خاطره شنیداری مخاطب کمک بگیریم. البته منظورم سوء استفاده نیست و واقعا استفاده کرده‌ایم. این را هم اضافه کنم که ما در ابتدای راه هستیم و این پروژه، یک چندگانه است که حتما ادامه خواهد داشت و کارهای خودمان را هم اجرا خواهیم کرد.»


خطیبی درمورد نحوه اجرای پرفورمنس و درگیر شدن مخاطب با اثر و از بین رفتن دیوار نامرئی بین هنرمند و مخاطب هم گفت: «در این اجرا با مخاطبان ارتباطی کلامی برقرار نمی‌شود و تمام ارتباط ما با مخاطب‌‎ها حسی است و از طریق موسیقی و تصویر برقرار می‌شود.»


اشکان خطیبی در بخش پایانی نشست، از سامانه فروش بلیت جشنواره انتقاد کرد و گفت: «پیش از این درباره نحوه فروش بلیت جشنواره اعتراض کرده‌ام؛ اما دوست ندارم فقط نقاط منفی این رویداد را بگویم. زندگی من با موسیقی عجین شده و مصائب آن را هم می‌دانم و مسایل گروه‌های بخش موسیقی تلفیقی را هم می‌شناسم. باید بگویم که دیوار ما کوتاه است. متاسفانه سالن‌ها و میزان دستمزدها آنچنان که باید فراهم نشده ولی همین که تعدادی از گروه‌های فعال کنار هم جمع شده اند، برایم کافی است. البته لازم است به جای خالی اردوان انزابی‌پور و شهاب صادقی در جشنواره امسال اشاره کنم که امیدوارم بتوانیم در آینده از حضور آنها نیز بهره‌مند باشیم. اتفاق امسال با تمام نکات منفی و مثبتی که دارد، دربرگیرنده اتفاقاتی است که باید از آنها درس بگیریم و در سال بعد از این تجربه استفاد کنیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب