دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه هماهنگی سه استان مرکزی، همدان و لرستان

رنجبر: واحدهای دانشگاهی برای راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فن‌‏آوری تلاش کنند

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‏‌های مرکزی، همدان و لرستان گفت: از آنجا که نیازسنجی صنایع هر استان در حوزه علم و دانش بر عهده واحدهای دانشگاهی است، بنابراین تلاش در راستای تأسیس و راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فن‌‏آوری نخستین گام مهم در این مسیر است.
کد خبر : 14740

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علی‌محمد رنجبر در جلسه هماهنگی سه استان مرکزی، همدان و لرستان که در ساختمان فرهیختگان سازمان مرکزی دانشگاه و با حضور دبیران هیأت امنا و معاونان هماهنگی این استان‏ ها برگزار شد، در خصوص مفاد بخشنامه ریاست عالی دانشگاه مبنی بر تعیین تاریخ پیشنهادی برگزاری اجلاس هیأت امنای استان در فصل بهار مطالبی را اظهار کرد و سپس در مورد توصیه‌های دکتر میرزاده در مورد هیأت‌های امنای استان‌های مرکزی، همدان و لرستان به بحث و بررسی پرداخت.


نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‏‌های مرکزی، همدان و لرستان با تأکید بر لزوم آمادگی همه‌جانبه هیأت‌های امنای سه استان مرکزی، همدان و لرستان برای برگزاری جلسات فصل بهار با حضور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، خواستار انجام اقدامات فوری و ارائه گزارش در خصوص دستور جلسات شد و با توجه به برگزاری آیین افتتاح ساختمان‌ها و پروژه‌های تازه تأسیس در واحدهای اراک و همدان با حضور دکتر میرزاده، ضرورت برنامه ریزی دقیق و برگزاری هرچه بهتر مراسم افتتاحیه را یادآوری کرد.








در صورت فروش اراضی و اموال مازاد، باید مشخص شود که وجوه حاصله به چه صورتی در راه‌اندازی و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان مصروف شده است

رنجبر با مهم شمردن تعیین تکلیف مالکیت اراضی و زمین‌های واحدهای دانشگاهی گفت: معاون هماهنگی هر استان، باید گزارش جامع و مبسوطی در خصوص اراضی و زمین‌های واحدها و مراکز دانشگاهی و وضعیت مالکیت آنها تهیه و ارائه کند. هم‌چنین در این گزارش در صورت وجود زمین‌ها و اراضی مازاد واحدها و مراکز دانشگاهی، در خصوص فروش یا تغییر کاربری آنها، بخشنامه‌ها و مقررات مربوطه و تأییدیه هیأت امنا لحاظ شود.


نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‏‌های مرکزی، همدان و لرستان اظهار کرد: هر استان در خصوص مراکز دانشگاهی گزارش مکتوب و مفصلی را به همراه فیلم و عکس و مشخصات لازم تهیه و در صورت نیاز در هیأت امنای استان‌ها ارائه کند.


رنجبر با تأکید بر نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در آینده دانشگاه و راهبردهای ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص گفت: هر سه استان باید گزارش جامعی در خصوص اقدامات صورت‌گرفته برای تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای بخشنامه‌های سازمان مرکزی، ارائه و چشم‌انداز واحدهای استان متبوع خود را در امر توسعه این شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری برای کاهش وابستگی درآمد به شهریه ترسیم کند. هم‌چنین در صورت فروش اراضی و اموال مازاد، باید مشخص شود که وجوه حاصله به چه صورتی در راه‌اندازی و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان مصروف شده است.


وی با بیان این که رویکرد جدیدی در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به موضوع پارک علم و فن‌آوری و مراکز رشد اتخاذ شده است، بیان کرد: از آن جا که دانشگاه آزاد اسلامی، باید نقش فعال‌تری در حوزه صنعت و کاربردی کردن علوم و فن‌‏آوری بر عهده گیرد و نیازسنجی صنایع هر استان در حوزه علم و دانش بر عهده واحدهای دانشگاهی آن استان خواهد بود، بنابراین تلاش در راستای تأسیس و راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فن‏آوری نخستین گام مهم در این مسیر است و ریاست عالی دانشگاه نیز بر این مورد تأکید فراوان داشته‌اند. مقتضی است دبیر هیأت امنای هر استان گزارشی مفصل از اقدامات انجام گرفته در این زمینه تهیه و در جلسه بعدی هیأت امنای استانی ارائه دهد.


به گزارش آنا، در پایان جلسه در مورد تاریخ‌های پیشنهادی هر استان برای برگزاری جلسه هیأت امنا بررسی‌های لازم صورت گرفت و مقرر شد تاریخ‌های پیشنهادی ابتدا به تأیید ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی رسیده و سپس برنامه‏ ریزی ‏های لازم در این زمینه صورت گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب