افتتاح آزمایشگاه ملی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 94/ بهرهبرداری از فاز اول دانشکده فنی و مهندسی واحد تهرانشمال
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی محمد صفانیا که در جمع اعضای شورای این واحد به تببین مهمترین برنامههای کاری خود در سال ۱۳۹۴ پرداخت و با توجه به بینش عالی مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ۱۳۹۴ این نگرش را نمونه بارز مدیریت دانایی حاکم بر کشور دانست و گفت: باید با درک و تبیین ابعاد این نامگذاری در تمام سطوح جامعه، بتوانیم در مجموعه دانشگاهی واحد تهران شمال نیز به توسعه فرهنگ مدیریت دانایی اهتمام داشته باشیم.
وی چابکسازی امور، نظم و پیگیری را یکی از اولویتهای کاری خود در بخش اداری واحد دانشگاهی تهران شمال تعیین کرد و افزود: باید تمهیداتی اتخاذ شود تا علاوه بر بهرهمندی از فناوریهای نوین، زمینه تسریع در ارائه خدمات دانشگاهی برای گروه های هدف نیز فراهم شود.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تجمیع حوزههای ستادی در سایت دانشگاهی تهران شمال را بخشی از این استراتژی مهم برشمرد و با تشکر از دستاندرکاران، از این اقدام به عنوان یک اقدام و حرکت انقلابی در تاریخ واحد تهران شمال یاد کرد و با توجه به آثار مثبت این امر به ویژه در کاهش هزینهها گفت: تجمیع حوزههای ستادی موجب نظارت مطلوب بر پروژههای عمرانی در حال ساخت سایت واحد تهران شمال نیز میشود.
صفانیا به تبیین مولفههای فرهنگ دانایی و مدیریت دانش در واحد پرداخت و گفت: مهمترین رکن فرهنگ دانایی لزوم ایجاد فضای دوستانه در مجموعه واحد و ارتقای اعتماد در تمام سطوح سازمانی است.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، پیشرفت فیزیکی آزمایشگاه مرکزی را ۸۳ درصد عنوان کرد که این رقم مربوط به ۷۰ درصد پیشرفت قبل و ۱۳ درصد بعد از امضای قرارداد متمم است. همچنین پیشرفت عمرانی دانشکده فنی و مهندسی ۳۳ درصد بوده که شامل ۲۷ درصد پیشرفت قبل از امضای قرار داد و ۶ درصد بعد از آن است |
وی با تأکید بر اینکه از اموری که زمینه ساز بیاعتمادی در بین کارکنان و مخاطبان میشود پرهیز کرد، به تبیین مولفه سوم فرهنگ دانایی پرداخت و افزود: رکن سوم در ایجاد فرهنگ، توجه به پاداشهای مادی و معنوی است، ضمن اینکه این امر موجب ایجاد انگیزه و علاقهمندی به سازمان میشود. از این رو مدیران بالادستی باید علاوه بر توجه به اهمیت این مولفه بتوانند فرصتهای مناسبی برای اعطای پاداشهای مادی و معنوی را برای بروز خلاقیتها و پیشبرد اهداف سازمانی مورد توجه قرار دهند.
صفانیا چهارمین مولفه را کاهش اضطراب و برچیدن سیستم ارعاب و ترس در مجموعه دانشگاهی برشمرد و افزود: تأثیر تعلیم و تربیت و منش و رفتار مدیران و اعضای هیئت علمی میتواند نقش موثری در توسعه ارتباطات مردمی داشته باشد از این رو توجه به ایجاد محیط عاری از هراس و اضطراب میتواند در اثر بخشی و کارایی مجموعه سازمانی موثر باشد.
رئیس واحد تهران شمال از افتتاح آزمایشگاه ملی دانشگاه آزاد اسلامی و فاز اول دانشکده فنی و مهندسی این واحد در سال ۱۳۹۴ خبر داد و گفت: با توجه به اینکه چند سالی روند ساخت و ساز و تجمیع واحد تهران شمال متوقف شده بود خوشبختانه این واحد دانشگاهی در ماههای پایانی سال ۹۳ با تمرکز بر طرح تجمیع واحد، با رونق بخشی به ساختوساز و شروع مجدد این امر را مطابق سیاستگذاری کلان دانشگاه آزاد اسلامی و پاسخ به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانست.
رئیس واحد تهران شمال این واحد دانشگاهی را با پتانسیلهای عالی برشمرد و افزود: مهمترین اولویت فعالیتها در سال ۱۳۹۴ تکمیل پروژههای عمرانی، تکمیل سردر دانشگاه و محوطه سازی سایت، اهتمام در شروع عملیات ساخت و ساز ساختمانهای ستادی برشمرد و افزود: در کنار توجه ویژه به بخش عمرانی، توسعه تحصیلات تکمیلی به ویژه در رشتههای فنی و مهندسی و علوم پایه، توجه ویژه به باشگاه پژوهشگران جوان، حرکت به سمت شرکتهای دانشبنیان برای استحصال منابع مالی جدید و کاهش وابستگی به شهریه، ایجاد مراکز رشد، تأسیس پارکهای علم و فناوری و اهتمام در تبدیل کردن واحد به قطب دانشگاهی در یک یا چند رشته مثل سایر واحدهای دانشگاهی بیان کرد.
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، پیشرفت فیزیکی آزمایشگاه مرکزی را ۸۳ درصد عنوان کرد که این رقم مربوط به ۷۰ درصد پیشرفت قبل و ۱۳ درصد بعد از امضای قرارداد متمم است. همچنین پیشرفت عمرانی دانشکده فنی و مهندسی ۳۳ درصد که شامل ۲۷ درصد پیشرفت قبل از امضای قرار داد و ۶ درصد بعد از آن است.
وی افزود: علیرغم توقف چند ساله این پروژههای عظیم و حیاتی خوشبختانه با نظارت مستمر مهندس محسن هاشمی، معاون عمران سازمان مرکزی، این روند سرعت مطلوبی به خود گرفته است که تا پایان سال شاهد افتتاح آزمایشگاه ملی و فاز اول دانشکده فنی و مهندسی خواهیم بود. به نحوی که با راهاندازی این آزمایشگاه علاوه بر بهرهمندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شاهد ارائه خدمات به سایر نهادها و موسسات تحقیقاتی کشور خواهیم بود.
رئیس واحد تهران شمال اجرای طرحهای ماندگار، هدایت توانمندیهای فرهنگی دانشگاه در راستای تعمیق ارزشهای دینی و ملی را یکی از مهمترین انتظارات خود از حوزه فرهنگی و اجتماعی واحد دانست و در ادامه خواستار اصلاح هرم هیئت علمی واحد، تأکید به ارتقای وضعیت علمی اعضای هیئت علمی واحد و جذب اعضای هیئت علمی برای تقویت بخش علمی واحد در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی شد.
صفانیا در پایان خواست تا اعضای شورای واحد دانشگاهی گزارش مأموریتها، عملکرد و فعالیتهای حوزههای خود را در سال ۹۴ به تفکیک ارائه کرده و گزارش اجمالی و مقایسهای از برنامههای سال ۹۳ را استخراج کنند.
انتهای پیام/