باهنر: از رحیمی پولی نگرفتهام/ اصولگرایان اگر مختصر مسئلهای با آیتالله مصباح دارند باید آن را رفع کنند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا باهنر در یک نشست خبری با خبرنگاران درباره شهادتنامه خود در پرونده محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری سابق اظهار کرد: حکمی علیه آقای رحیمی صادر شده که باید بر اساس این حکم محکومیتی را بگذراند و ما در این مورد دخالتی نمیکنیم.
وی افزود: شنیدهایم که تقاضای اعاده دادرسی بر اساس ماده ۱۸ اختیارات رئیس قوه قضائیه به این دستگاه تحویل داده شده است. خوشبختانه قوه قضائیه هم در مسیر قانون و هم در عمل، یک قوه مستقل است از این رو اگر رسیدگیها ادامه پیدا کند میتواند نتیجه بخش باشد.
نایب رئیس دوم مجلس در ادامه این نشست خبری تصریح کرد: فعالان سیاسی وقتی در جریان انتخاباتها کاندیدا میشوند از سوی احزاب و یا شخصیتهای مختلف مورد حمایتهای مالی و معنوی قرار میگیرند چرا که نامزدهای انتخاباتی یا باید از پول خود در انتخابات هزینه کنند که قطعا اکثر نامزدها چنین توانی را ندارند و یا اینکه باید از دیگران کمک بگیرند ولی چیزی را که باید نامزدهای انتخاباتی مورد توجه قرار دهند این است که منشأ کمکها و پولها کثیف نباشد و همچنین این پولها باعث وامدار شدن آنها به حزب و یا شخصی نگردد.
وی درباره ۱۷۰ نماینده مجلسی که از محمدرضا رحیمی پول گرفتهاند، گفت: در مجموع اگر حساب کنید به هر یک از نامزدهای انتخاباتی ۵ میلیون تومان پول پرداخت شده که حتما نامزدها با این میزان به این نتیجه نمیرسیدند که امکان دارد منشا پول ناپاک باشد. بحثهایی که این روزها با این موضوع به اصولگرایان نسبت داده میشود از طرف رقبای این طیف است که البته امیدواریم عقلای اصلاح طلب این مسیر را طی نکنند چرا که این یک بد اخلاقی سیاسی است، کدام نماینده اصلاح طلب به مجلس راه پیدا کرده که کمکی را دریافت نکرده باشد.
از کسی پولی نگرفتهام و به کسی هم رسیدی ندادهام
باهنر در پاسخ به سؤال آنا درباره وجود شهادتنامه وی در پرونده رحیمی گفت: من در هر دوره از انتخابات نقشمحوری در قالبهای مختلف ۷+۸ و یا جبهه پیروان داشتم. شهادت نامهای در زمینه انتخابات و امکان دریافت کمکهای مالی از سوی نامزدهای انتخاباتی به قوه قضائیه ارائه دادهام و تمام توضیحاتی را که درباره منشأ این پولها به شما گفتم به آنها نیز منتقل کردم. بنده همواره بیش از ۲۵۰ نامزد انتخاباتی را در دورههای مختلف انتخابات حمایت میکنم که در اغلب موارد بیش از ۲۰۰ نفر آنها رای میآورند. در هر صورت من از کسی پول نگرفتهام و به کسی رسیدی هم ندادهام.
وی همچنین درباره منشأ کمکهای مالی برای کاندیداهای مورد حمایت خود گفت: مساعدتها به صورت مجموعهای به کاندیداها اختصاص مییابد مثلا ۲۰ حزب جمع میشویم و کمک میکنیم. در زمانی که مرحوم عسگراولادی نیز زنده بود بخشی از کمکهای مالی از طریق ایشان صورت میگرفت، البته افراد دیگر نیز در این زمینه فعال بودند.
همگرایی جبهه پیروان با پایداریها/ جامعتین با آیت الله مصباح جلسه برگزار کند
دبیر کل جبهه پیروان در پاسخ به سوال دیگری درباره همگرایی جبهه پیروان با جبهه پایداری گفت: ما در انتخابات آتی رقیب جدی به نام اصلاح طلبان داریم البته به اصلاح طلبان توصیه میکنیم که برای ورود به انتخابات در چارچوب قانون اساسی عمل کنند و بدانند که فعالیتهای انتخاباتی با هنجارشکنی تناسب ندارد.
باهنر ادامه داد: اصولگرایان باید تلاش کنند بههم نزدیک شوند. اصولگرایان در انتخابات قبلی همواره رقیب درون گروهی داشتند ولی در انتخابات آتی باید به همگرایی برسیم. البته امکان دارد این وحدت به صورت صد در صد محقق نشود ولی اگر بخش مهمی از این وحدت به وجود آید برای ما مطلوب است.
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره محور قرار گرفتن آیتالله مصباح در جریان اصولگرایی گفت: آیتالله مصباح خدمات زیادی را به انقلاب کردهاند. مشی سیاسی جبهه پیروان در گذشته هماهنگ با جامعتین بوده است و در انتخابات آتی نیز این مشی را در پیش خواهیم گرفت. امیدواریم جامعتین با آیتالله مصباح جلساتی را برگزار کنند تا این هماهنگی در میان آنها شکل گیرد. البته آیتالله مصباح پیش از این در جامعه روحانیت حضور داشتند اما با این وجود امیدواریم که جامعتین به جمع بندی برسد و ما زیر چتر جامعتین فعالیت کنیم. اصولگرایان با آیتالله مصباح مشکل خاصی ندارند ولی اگر مختصر مسئلهای وجود دارد باید برطرف شود.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی همچنین درباره استانی شدن انتخابات گفت: استانی شدن انتخابات، مزایا و معایبی دارد که طراحان باید به آن توجه کنند. از محاسن این طرح این است که نمایندگان نگاه ملی و منطقهای پیدا میکنند و در مسائل کلان میتوانند تاثیرگذار باشند. همچنین استانی شدن انتخابات باعث میشود که انتخابات حزبی شود و مانند تهران در استانها لیستهای انتخاباتی ارائه شود.
باهنر در پایان خاطرنشان کرد: از معایب استانی شدن انتخابات این است که ارتباط نمایندگان با مردم کم میشود. البته طراحان در جریان تصویب این طرح این مشکل را حل کردهاند. در هر صورت باید پیش برویم تا ببینیم نمایندگان درباره این طرح چه تصمیمی میگیرند.
انتهای پیام/