دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 ارديبهشت 1394 - 12:40
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان سمنان:

دانشگاه آزاد اسلامی نیاز آشکار جامعه برای ورود به عرصه آموزش عالی را پاسخ داد

رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان گسترش آموزش عالی در کشور را به عنوان یک نیاز همگانی و عمومی برشمرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به خوبی پاسخگوی این نیاز جامعه بود و در شرایطی که دولت برای رفع آن توانایی لازم را نداشت به خوبی از عهده این نیاز برآمد.
کد خبر : 14579

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر داوود فیض در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان، رشد جمعیت و افزایش آگاهی و سطح دانایی جامعه امکان ادامه تحصیل را برای تمامی سطوح جامعه به عنوان یک نیاز اولیه برای توسعه و پیشرفت در کشور مطرح کرد که نتیجه آن افزایش تمایل جوانان به خروج از کشور برای ادامه تحصیل بود و دانشگاه آزاد اسلامی در کنار ایجاد پردیس‌های دانشگاهی و دانشگاه پیام نور در کشور برای حل این مشکل طراحی شد که با توجه به عدم وابستگی به دولت نقشی تاثیرگذار و انکارناپذیر بود.








بهادری: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بخشی از مجموعه مدیریت شهری در هر جامعه محسوب می‌شوند که در توسعه و تعالی جامعه نقش مهمی ایفا می‌کنند

وی گفت: با توجه به مشکلات متعدد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ناشی از مهاجرت نیروی جوان به کشور‌هایی با تفاوت های فرهنگی می توانست در آینده کشور را با چالش بزرگی روبرو نماید که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نمونه ای بارز از خصوصی سازی در کشور راه حلی عملی و مناسب برای حل این مشکل بود.


فیض افزود: امروز جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در مجموعه آموزش عالی کشور به ویژه بحث تحصیلات تکمیلی جایگاهی ویژه و در خور توجه است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان نیز در این دیدار با توجه به جایگاه دانشگاه ها در مدیریت شهری گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بخشی از مجموعه مدیریت شهری در هر جامعه محسوب می‌شوند که در توسعه و تعالی جامعه نقش مهمی ایفا می‌کنند.


شاهرخ رنجبر بهادری افزود: برای تحقق توسعه ای پایدار و قابل قبول باید دانشگاه‌ها و سایر ارگان‌های شهری در یک راستا و موازی حرکت کنند تا در سایه همدلی و تعامل مشترک توسعه ای همه جانبه حاصل شود.


وی افزود: باید برای استفاده از ظرفیت های دانشگاه‌ها برنامه ریزی کرد و با تعامل و هم افزایی امکانات موجود را به صورت مشترک در اختیار گرفت تا از این طریق بتوانیم کمبود‌های هر یک از مجموعه های مجاور را پوشش دهیم.



دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان بر استفاده از خرد جمعی برای برخورداری از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل های توسعه سمنان تاکید کرد و گفت: باید نخبگان سمنان در اقصی نقاط کشور و حتی خارج از کشور را شناسایی کرد و از پتانسیل این عزیزان که سرمایه‌های کشور و استان محسوب می‌شوند استفاده کرد، به همین منظور در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان و از سال گذشته به دنبال فراهم آوردن شرایط حضور این عزیزان هستیم که امیدواریم امسال بتوانیم شاهد حضور این سرمایه‌های بزرگ انسانی در دانشگاه باشیم.


در پایان این نشست طرفین بر همکاری های فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی سمنان و بنیاد نخبگان استان سمنان در زمینه‌های مشترک علمی،پژوهشی و فرهنگی تاکید کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب