دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 دی 1395 - 11:42
یک فوق تخصص گوارش و کبد پاسخ داد؛

نوشیدن آب با وعده‌های غذایی بد است یا خوب؟

یک فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه مصرف آب (یک لیوان) حین غذا موجب رقیق شدن مواد غذایی و افزایش جذب آن توسط دستگاه گوارشی می‌شود، عنوان کرد: اما مصرف بیش از این مقدار موجب کاهش اشتها و اتساع معده (ورم معده) می‌شود.
کد خبر : 144589

دکتر محمد جعفر فره‌وش، فوق تخصص گوارش و کبد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره عوارض مصرف آب حین غذا، گفت: مصرف آب به مقدار زیاد قبل یا حین غذا موجب ایجاد احساس سیری و کاهش تمایل فرد به مصرف غذا می‌شود به همین دلیل پزشکان به افرادی که دچار چاقی یا کبد چرب هستند، توصیه می‌کنند قبل از غذا یک لیوان آب بنوشند.


وی درباره باور برخی افراد مبنی براینکه مصرف آب حین غذا موجب بروز کبد چرب می‌شود، افزود: چنین مساله‌ای دلیل علمی ندارد و مصرف آب و مایعات حین غذا نمی‌تواند موجب بروز کبد چرب شود.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: اگر افراد با مصرف آب و مایعات حین غذا دچار مشکل نمی‌شوند می‌توانند به این عادت خود ادامه دهند اما افرادی که مبتلا به سوء هاضمه، سندروم روده تحریک پذیر و افرادی که با مصرف آب و مایعات دچار احساس درد و ناراحتی می‌شوند نباید به مقدار زیاد آب بنوشند.


فره‌وش خاطرنشان کرد: به طور کلی پزشکان توصیه می‌کنند هر فرد در هر وعده غذایی تنها یک لیوان آب بنوشد.


به گفته وی، مصرف آب حین غذا موجب رقیق شدن مواد غذایی و افزایش جذب آن توسط دستگاه گوارشی می‌شود.


این فوق تخصص گوارش و کبد یادآور شد: مصرف بیش از یک لیوان آب در یک وعده غذایی موحب اتساع معده و بروز نفخ و ناراحتی می‌شود بنابراین توصیه می‌شود تمام افراد این الگو را رعایت و عادات خود را تغییر دهند.





انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب