دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آذر 1395 - 14:43
دبیر علمی اولین همایش داروسازی بیمارستانی:

تقویت داروسازی بیمارستانی، هزینه‌های سلامت را کاهش می‌دهد

دبیر علمی اولین همایش داروسازی بیمارستانی گفت: تقویت داروسازی بالینی و بیمارستانی، کاهش هزینه سلامت را به دنبال خواهد داشت.
کد خبر : 144079

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فاطمه ایزد پناه در آستانه برگزاری اولین همایش داروسازی بیمارستانی گفت: تقویت داروسازی بالینی و بیمارستانی یکی از راهبردهای عملیاتی ارتقای کیفیت و کمیت خدمات و اصلاح الگوی مصرف دارو، ملزومات و تجهیزات پزشکی و کنترل هزینه‌های درمانی است و در نهایت بار بیماری را در نظام سلامت کاهش می‌دهد.


وی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه دارو گفت: به عبارت دیگر یکی از راهکارهای استقرار اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت، توانمندسازی، فعال کردن و افزایش بهره‌وری اعضای تیم درمانی به ویژه داروسازان بیمارستانی با حمایت و همکاری انجمن تخصصی داروسازی بالینی کشور است.


وی ادامه داد: خوشبختانه با اجرای طرح تحول سلامت، اهمیت نقش دارو و تجهیزات پزشکی در فرآیند درمان بیماران بستری و به تبع آن نقش تاثیرگذار داروسازان بیمارستانی در ارتقای بهره‌وری، امنیت و ایمنی دارویی، ایمنی بیمار، کاهش خطاها و عوارض دارویی و کاهش هدر رفت منابع، بیش از پیش تبیین شد.


ایزد پناه با اشاره به تغییر رویکرد به وجود آمده در حوزه داروسازی بیمارستانی، مهم‌ترین چالش‌های فعلی آن را تبیین شرح وظایف داروسازان بیمارستانی، تدوین نیازهای آموزشی و تدوین و بازنگری تعرفه و استاندارد خدمات داروسازان در مراکز درمانی برشمرد و گفت: باید به مشکلات موجود در مسیر اعتباربخشی و ارزیابی بخش مراقبت‌های دارویی، مسائل رونق بخشی اقتصاد داروخانه‌های بیمارستانی، آموزش در حوزه داروسازی بیمارستانی، و مسائل حقوقی و اخلاق حرفه‌ای به طور سریع پرداخته شود.
به گفته وی امروزه، نقش و وظایف داروساز از وضعیت سنتی خارج شده و انتظارات بیماران و پرسنل درمانی را تغییر داده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب