دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش دبیران شورای فناوری اطلاعات:

دانشگاه آزاد اسلامی با برنامه‌ریزی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیازهای خود و جامعه را برطرف کند/همه مکاتبات دانشگاه آزاد اسلامی از طریق اتوماسیون اداری انجام می‌شود

نخستین همایش دبیران شورای فناوری اطلاعات استان‌ها و مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سالن شهیدمطهری سازمان مرکزی برگزار شد.
کد خبر : 143677

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده در این همایش با ابراز خرسندی از برگزاری نخستین همایش دبیران شورای فناوری اطلاعات استان‌ها و مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در حقیقت یک وجه بسیار مهم برگزاری این همایش، سپاس‌گزاری و تشکر از همه همکاران حوزه فناوری دانشگاه آزاد اسلامی است که در سه سال گذشته بیشترین تلاش را برای ارتقای این دانشگاه داشته‌اند.»


او افزود: «همکاران حوزه فناوری در سه سال گذشته تلاش کردند تا دانشگاه آزاد اسلامی در شأن مردم عزیز ایران بتواند در عرصه‌های ملی و بین‌المللی شاخص‌های برتری را داشته باشد.»


میرزاده تاکید کرد، برگزاری چنین همایش‌هایی باید برآیندهای مثبتی داشته باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «ارتقای روش‌های سیستماتیک توسعه امور فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامی باید یکی از خروجی‌های برگزاری این همایش باشد.»


تحولات وسیعی در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است


او گفت: «در سه سال گذشته تحولات وسیعی در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است. باعث افتخار است که امروز بیش از هزار نفر متخصص این حوزه در واحدهای سراسر کشور مشغول فعالیت هستند که این امر منشأ تحول و تغییر عمده در این حوزه بوده و می‌تواند باشد.»


میرزاده با ارائه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «همانند کنسرسیوم رباتیک دانشگاه که 22 واحد دانشگاهی در آن فعالیت کرده و با هم‌افزایی، پروژه‌های مشترکی اجرا می‌کنند، حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه نیز می‌تواند با تشکیل یک کنسرسیوم، از توانایی‌های این مجموعه در سراسر کشور استفاده کند.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «تشکیل کنسرسیوم فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علاوه بر اینکه نیازهای این حوزه را مرتفع می‌کند، تبدیل به سرمایه‌ای می‌شود که کل کشور بتواند از خدمات مربوط به این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کرده و به یک منبع درآمد برای افراد متخصص این حوزه تبدیل می‌شود.»


او گفت: «حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات توانسته در دنیا تحولات بزرگی انجام دهد. امروزه همه دنیا به واسطه فناوری و تکنولوژی، به هم متصل است و خبرهای مربوط به گوشه‌ای از دنیا، در کسری از ثانیه در همه جهان مخابره می‌شود.»


میرزاده ادامه داد: «اهمیت حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاب می‌کند دانشگاه آزاد اسلامی با برنامه‌ریزی و سیاست گذاری‌های صحیح در این زمینه، نیازهای خود و جامعه را برطرف کند.»


او گفت: «خوشبختانه با تصویب شورای اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، شرکت فرافن تشکیل شده است. همکاران ما در این مجموعه با افرادی که صاحب تجربه هستند، ارتباطات خوبی دارند و برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه برنامه ریزی می‌کنند. خوب است کنسرسیوم فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با تشکیل در آینده با شرکت فرافن ارتباط برقرار کند تا بتوانیم از توانایی‌های این مجموعه استفاده کنیم.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به راه‌اندازی سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) با همکاری واحد کرمانشاه اشاره کرد و گفت: «سامانه ساها یک تجمیع بزرگ در مجموعه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه به وجود آورده و به محلی برای کسب درآمدهای غیر شهریه‌ای تبدیل شده است. حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه نیز می‌تواند با همین مکانیزم، طرحی پیاده کند تا با استفاده از توانایی‌ها و پتانسیل‌های این مجموعه در واحدهای سراسر کشور، به ایجاد درآمدهای غیر شهریه‌ای کمک کرده و خود متخصصان این حوزه نیز بتوانند از ظرفیت‌های آن بهره‌مند شوند.»


موافقت با ارتقای وضعیت شغلی همکاران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی


میرزاده ضمن موافقت با پیشنهادهای مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای وضعیت شغلی همکاران این حوزه، گفت: «راه اندازی اتوماسیون اداری، داشبورد مدیریتی و طرح‌های شیماد( شبکه یکپارچه مکاتبات اداری)، سیکاپ (شبکه یکپارچه کتابخانه ها و پایان نامه ها )، منادا (سامانه نقل و انتقالات) تنها گوشه‌ای از خدمات همکاران حوزه فناوری است که از ارزش بالایی برخوردار است.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «راه اندازی سامانه‌های فوق هزینه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاهش پیدا کرده. کسانی که در کاهش این هزینه‌ها موثر بوده‌اند، باید تشویق و تقدیر شوند و برای آنها مزایایی قائل شد.»


او با پیشنهاد ارائه تسهیلات به همکاران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در سراسر کشور برای خرید یک دستگاه تبلت موافقت کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «خوشبختانه در حال حاضر 53 نرم افزار در دانشگاه آزاد اسلامی به کار گرفته شده است. از این تعداد، 38 نرم‌افزار یا برای بار اول راه اندازی شده یا کاملاً بازسازی شده‌اند و این موضوع جای قدردانی دارد.»


همه مکاتبات دانشگاه آزاد اسلامی از طریق اتوماسیون اداری انجام می‌شود


او ادامه داد: «در حال حاضر همه مکاتبات دانشگاه از طریق اتوماسیون اداری انجام می‌شود. حذف ارسال روزانه 6هزار نامه توسط پست به واحدهای دانشگاهی، کمک بزرگی به محیط‌زیست است و مزایای اقتصادی نیز در بر داشته است.»


میرزاده گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی امروز با همکاری حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، وابستگی به داخل و خارج برای خرید نرم افزار را به حداقل رسانده و این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است.»


او به حضور دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه الکامپ و تقدیر وزیر ارتباطات از این دانشگاه اشاره کرد و گفت: «بهتر است دانشگاه آزاد اسلامی برای تسریع امور، ارتباط خود را با دولت الکترونیک تقویت کرده تا همه بتوانند از خدمات این دانشگاه منتفع شوند. همکاری با دولت الکترونیک ایجاب می‌کند که هرچه سریع‌تر کنسرسیوم فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شود.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «یکی از اصولی‌ترین امور در ابتدای مدیریت جدید این دانشگاه، تشکیل شوراهای راهبردی بود. شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز از ابتدا تاسیس شد و امروز اقدامات خوبی توسط این شورا انجام شده است. در دانشگاه آزاد اسلامی از مجموعه متخصصان در همه حوزه‌ها حمایت می‌کنیم.»


میرزاده افزود: «در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس دفاتری در کشورهای آسیایی و اروپایی، به یک دانشگاه بین‌المللی تبدیل شده است. همچنین حضور دانشگاه در اتحادیه انجمن آسایهل ایجاب می‌کند ارتباطات بین‌المللی این دانشگاه روز به روز بیشتر شود و باید ارتباط خود را با دنیای علم افزایش دهیم.»


او پیشنهاد داد، با تشکیل کارگروهی متشکل از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیرکل بین‌الملل و مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات، برنامه‌ریزی صورت گیرد تا هرجای دنیا که یک فارسی زبان وجود دارد و می‌خواهد در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول تحصیل شود، بتواند از امکانات این دانشگاه استفاده کند و این موضوع با توانایی‌های الکترونیکی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد مجازی این دانشگاه محقق شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «فناوری اطلاعات و ارتباطات، حوزه بسیار مهمی است. این حوزه می‌تواند با همان سرعتی که خود توسعه پیدا کرده، باعث توسعه دانشگاه نیز شود. توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه به نحوی مدیون حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این حوزه می‌تواند در ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی بسیار موثر باشد.»


میرزاده در پایان خطاب به مدیران، مسئولان و همکاران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «شما باعث آبرو، توسعه، حیثیت، کارآمدی، کارآیی و اثربخشی دانشگاه آزاد اسلامی هستید و از شما بسیار تشکر می‌کنم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته