دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 ارديبهشت 1394 - 16:04
در واحد گرمسار برگزار شد؛

بزرگداشت مقام و منزلت سعدی به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی ایران و جهان

همزمان با ایام گرامیداشت روز سعدی با حضور اساتید و کارکنان، نشست علمی فرهنگی بررسی بخشی از عوامل ماندگاری سعدی برگزار و مقام و منزلت این شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم و یکی از مفاخر علمی و فرهنگی ایران و جهان در واحد گرمسار گرامی داشته شد.
کد خبر : 14282

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام دکتر احمد انصاریان استاد حوزه و دانشگاه در این نشست به بررسی بخشی از عوامل ماندگاری سعدی پرداخت و گفت: در خصوص عوامل ماندگاری سعدی کمتر کسی توفیق کامل یافته در زمینه مقام شامخ استاد بزرگ ادب فارسی و ایده های عالی وی تحقیق کند.


وی با توجه به آثار ماندگار سعدی به طرح این سئوال که سعدی چه قابلیتی ایجاد کرد که کتاب گلستان تبدیل به یک اثر برجسته علمی، ادبی، اخلاقی و تربیتی شود، افزود: سعدی در نگارش گلستان یک الگوی بسیار کامل علمی، ادبی، اخلاقی و تربیتی ارائه کردو به لحاظ محتوا، درون مایه، ادبیات و ساختار گلستان بسیار ارزشمند است.


انصاریان ساختار زبان و واژه های استفاده شده در گلستان را یکی از عوامل تبدیل شدن گلستان سعدی به یک اثر ماندگار برشمرد و گفت: تسلط سعدی بر ادبیات، توانمندی ادبی و ایده های برجسته وی سبب ماندگاری آثار وی شده است.


همزمان با برگزاری این مراسم آثار سعدی در قالب نمایشگاه کتاب توسط حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی واحد گرمسار به نمایش گذاشته شد.


مشرف الدین مصلح بن عبدالله سعدی شیرازی شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم در شیراز متولد شده و در همان شهر تحصیلات خود را آغاز کرده است. سعدی به سبب کشمکش های میان خوارزمشاهیان و اتابکان فارس و هجوم مغول شیراز را ترک کرد و به سفری طولانی پرداخت. این سفر در حدود سی تا چهل سال طول کشید و سعدی با اندوخته و تجارب فراوان به وطن بازگشت و به تألیف آثار خود پرداخت. این آثار به نظم و نثر است که از مشهورترین آنها غزلیات اوست.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب