دبیر دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی: امروز روحانی یک سردار تنهاست/ لغو کنسرتها نتیجه اِعمال سلیقهای قانون است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت نظری در سخنرانی خود در این مراسم که ضمن استقبال گسترده دانشجویان، با تنش و ایجاد ناآرامی توسط برخی از دانشجویان برگزار شد، با یادآوری فضای بسته دانشگاهها در دولت قبل گفت: در سالهای نه چندان دور دولت وقت به دانشگاهها توجهی نداشت و دانشجویان نمیتوانستند آزادانه خواستهها و مطالبات خود را مطرح کنند، زیرا ممکن بود با تعطیلی و محرومیت مواجه شوند. دانشجو باید آرمانخواه، نقاد و عدالتگرا باشد و این روحیه در دولت قبل تحمل نمیشد. به قول شهید بزرگوار بهشتی، دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند، نماز امت قضا میشود. نباید اذان گفتن دانشجو قطع شود.
نظری در ادامه با اشاره به فضای بهتری که دولت تدبیر و امید برای دانشگاهها به وجود آورده است، افزود: خوشبختانه در دولت جدید فضا به نسبت بهتر شده است، اما همچنان ایدهآل و مطلوب نیست. هنوز هم گاهی شاهد عدم صدور مجوز برای برخی برنامهها و برخی سخنرانان با گرایش اصلاحطلبی در دانشگاهها هستیم.
دبیر دفتر سیاسی حزب اعتمادملی در ادامه سخنان خود در این مراسم گفت: روزی بزرگان انقلاب از جمله شهید مطهری میگفتند که مارکسیستها هم باید بتوانند در دانشگاهها نظرات خود را آزادانه بیان کنند، اما الان چه شرایطی به وجود آمده است که حتی برخی خودیها و افراد درون خانواده نظام نیز نمیتوانند به راحتی به دانشگاه بیایند؟
وی با انتقاد از کسانی که قصد داشتند در روند برگزاری این مراسم تنش ایجاد کنند، گفت: به نظرم کسانی که قصد تشنج و برهم زدن سخنرانی را دارند اعتقادی به اسلام هم ندارند زیرا در قرآن و در آیه شریفه "فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه" به صراحت آزادی بیان مطرح شده و لذا جلوگیری از آزادی بیان امری غلط و غیر اسلامی است چون اگر همه حرفها بیان نشود، چطور باید بهترین را انتخاب کرد؟! قانون اساسی و خود مقام معظم رهبری نیز با این ممانعت از بهرهمندی از حق آزادی بیان به شدت مخالف اند.
نظری با تاکید بر لزوم تدبر و تعقل در برابر اینگونه حرکات افزود: این یک نوع بیرحمی و ظلمی آشکار به نظام مقدس جمهوری اسلامی است که یک عده منویات خودشان را به نام نظام و در لوای حزب الله بر مردم تحمیل کنند. باید با تدبیر و تعقل جلوی چنین حرکاتی گرفته شود چرا که باعث وهن نظام میشود و ضرر آن هم برای همه مردم است.
عضو حزب اعتماد ملی همچنین با اشاره به یکی از جملات دبیرکل حزب متبوعش، اظهار کرد: جا دارد جملهای از کسی نقل کنم که ارادت خاصی به ایشان دارم. حاج آقای کروبی همیشه در بحث وحدت و انسجام میگفت قبل از فکر کردن به وحدت، ابتدا باید تمرین کنیم که بنشینیم و باهم گفتگو کنیم. ما باید ابتدا هنر شنیدن صدای مخالف را داشته باشیم و بعد به وحدت فکر کنیم.
نظری در ادامه حسن روحانی را سرداری تنها خطاب کرد و افزود: متاسفانه برخی استانداران و مدیران دولت همراه رئیس جمهوری نیستند. خیلی مواضع را ایشان مطرح میکند که مدیران دولت ایشان نه آن مطلب را تکرار میکنند و نه تحقق آن را پیگیری میکنند. امروز روحانی یک سردار تنها است.
وی انتخابات پیش رو را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: باید تلاش کنیم فضای اعتدال و تعقل در جامعه حفظ شود. باید با وجود تمام کاستیها، تلاش کنیم همین فضایی که میتوانیم بنشینیم و باهم صحبت کنیم حفظ شود.
نظری در پایان سخنان خود به عمل به قانون اشاره کرده و گفت: تنها راه نجات ما عمل به مر قانون و اجرای تک تک اصول قانون اساسی است. قانون اساسی ما به خصوص در فصل سوم یعنی حقوق ملت، موارد بسیار خوبی دارد که متاسفانه گاها یا اجرا نمیشود، یا سلیقهای و تکه تکه اجرا میشود. همه ما باید تلاش کنیم رفتارمان بر اساس قانون باشد وگرنه نمیتوان انتظار بهبود داشت.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان مبنی بر لغو سخنرانی برخی چهرههای اصولگرا، اظهار کرد: کار غلط، چه از سوی اصولگرا انجام گیرد چه از سوی اصلاح طلب غلط است اما اگر از لحاظ تعداد یک بررسی داشته باشیم، سخنرانی فعالان سیاسی اصلاحطلب به مراتب بیشتر از اصولگرایان لغو شده است یا به نوعی آنان مورد بی احترامی قرار گرفتهاند. این در حالی است که در دولت نزدیک به جریان اصلاحطلبی اینگونه اتفاقات رخ میدهد و اگر دولت اصولگرا بود، خدا میدانست وضعیت چگونه میشد.
نظری در پاسخ به سئوال دیگری درخصوص اینکه آیا ترویج نگاههای افراطگرایانه برای کشور خطرناکتر از فساد اقتصادی نیست، گفت: متاسفانه امروزه شاهد رشد رفتارهای سلیقهای در کشور هستیم که برخی افراد قانون را با سلیقه خود تفسیر و اجرا میکنند. ممکن است یک نفر با تفسیر خود مانع از استیفای حقوق کسی شود و نفر دیگر در همان جایگاه، جور دیکری رفتار کند که این دوگانگی شایسته نیست.
دبیر دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی در پاسخ به سئوالی درباره لغو کنسرتها، افزود: برای من این سئوال مطرح است که برگزاری یک کنسرت سنتی با اشعاری عرفانی و سبکی سنگین و به دور از ایجاد هرگونه فضای شاد کاذب چه ایرادی دارد که برخی مردم را از این کنسرتها محروم میکنند؟ چرا باید یک جلسه یا کنسرت دارای مجوز لغو شود؟ مرجع قانونی صدور مجوز برای کنسرت ارشاد است اما گاها شاهد هستیم مراجع دیگری ورود میکنند و اقدام به لغو این برنامهها میکنند. این رفتار بی قانونی است.
وی همچنین در ادامه تاکید کرد: متاسفانه در بحث صدور مجوزهای سخنرانی در دانشگاهها نیز عدهای با نگاه سیاسی و سلیقهای رفتار میکنند. تشکلهایی با تم اصولگرایی به راحتی مجوز میگیرند و برنامه را برگزار میکنند، در مقابل تشکلهایی با تم اصلاحطلبی از مرحله معرفی سخنران گرفته تا صدور مجوز و حتی زمان برگزاری، مدام نگرانی دارد که نکند برنامه لغو شود و باید به نهادهای ذیربط و بیربط پاسخگو باشد!
انتهای پیام/