یادداشت نماینده خانه ملت برای روز مجلس: روزى در سکوت با طعم احضار!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدقسیم عثمانی در یادداشتی به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس، از بی توجهی به این روز گلایه کرد که متن این یادداشت به شرح زیر است:
روز مجلس را در شرایطی سپرى کردیم که بی توجهى به آن در اوج بود. مجلسی مورد بی توجهى قرار گرفت که عصاره ملت است و به فرمایش حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبرى ، در رأس امور است. جای بسی تأمل است که چرا روز مجلس و سالگرد شهادت آیت الله مدرس اینگونه در سکوت طی می شود ؟ علت این کم توجهى به این روز چیست ؟ مگر نه اینست که مجلس، یکى از قواى سه گانه کشور است ؟ براى دو قوه دیگر نه یک روز بلکه یک هفته مراسمات گوناگون و متنوع در نظر گرفته می شود ولی براى قوه مقننه یک روز آنهم در سکوت با طعم احضار !
راستی باید این گلایه مندی را به کجا رساند؟ مجلسی که سپر بلای نظام است و نمایندگان سنگ صبور مردم و نیز مأمنى مطمئن براى حاکمیت و بخشی از آن هستند. مردم نابرابرى ها و کمبودها و تبعیض هاى ناروا را به گوش نمایندگان می رسانند، بیکارى فرزندان تحصیلکرده شان را در گوش نمایندگان خود فریاد میرنند و گلایه مندیهایشان را از سیستم ناکارامد ادارى کشور به نمایندگان خود می گویند و فشار اقتصادی را به نمایندگان خود منتقل می کنند و حتى کم کارى شهرداری و سایر نهادهاى مسئول را نیز بعضا نمایندگان باید بشنوند و متحمل شوند و این درحالیست که این امورات عمدتاً خارج از اراده و وظیفه مجلس و نمایندگان است.
حتى اگر بخاطر همین مسائل که جزو وظایف نمایندگان مجلس هم نیست، به نظر می رسد باید خیلی بهتر به روز مجلس پرداخته می شد و رسانه ها خصوصا رسانه ملى که همیشه بدنبال نقد مجلس بوده است، کاش حداقل این یک روز را کمی بیشتر به مجلس مى پرداخت تا این قوه بعنوان یکى از قواى سه گانه اینگونه روزش به سکوت و بی تفاوتى نمی کذشت !
کاش اگر در این روز زحمات مجلس و مجلسیان هم مورد توجه قرار نمی گرفت، اندکی به نقد آن پرداخته مى شد تا به نظر رسد این قوه که قوه ریل گذار دولت است، اهمیتی دارد و در تقویم کشور جایگاهش حفظ می شد.
در این روزها که انتظار این بود حداقل در آن به قوه مقننه کشور، احترامى ولو نمادین گذاشته شود، سخنرانى نایب رئیس آن در باب عاشورا کمى پیش تر مورد بى مهرى قرار میگیرد و یکى از نمایندگان با انگیزه مجلس، خارج از روال قضایی احضار میشود و تعجب همگان را بر مى انگیزد! شاید اینکار تنها هدیه ای بود که یک قوه به قوه دیگر مرحمت فرموده اند که آنهم در نوع خود اقدامی بدیع و درخور توجه است. آیا سخنرانى معاون سایر قوا هم تعطیل می شود ؟ و آیا با وزرا و قضات همانند نمایندگان برخورد می شود؟
امید مى رود همگان به در رأس بودن مجلس باور پیدا کنند و این نگاه امام و مقام معظم رهبرى را مورد توجه عملى قرار دهند. نمایندگان هر چند از لحاظ سطح سیاسی و جایگاه همطراز وزرا هستند ولى امکاناتی را که در اختیار دارند در حد یک بخشدار و رئیس یک اداره کوچک هم نیست. کم توجهی به نمایندکان و مطالبات مردمى و قانونى آنها مشهود و محسوس است، وعده هاى دولت بابت رفع مشکلات مردم، رفع بیکارى و اجراى طرحهاى عمرانى عمدتاً عملى نمی شود و تمام این ناکارامدی را باید مجلس و نمایندگان متحمل شوند. انتطار می رود جایگاه مجلس و نمایندگان در بدنه حاکمیت ترمیم شده و ارتقا یابد تا بتوان انتطار داشت این قوه بعنوان یکى از قواى سه گانه انتظارات مردم را از حاکمینت عملیاتى نماید و نهایتا نمایندگان بتوانند بعنوان صداى ملت، زبانى گویا و برّا براى بیان مطالبات و تحقق خواسته هاى بحق مردم باشند.
انتهای پیام/