دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امام جمعه میانه:

امیرالمؤمنین، مصداق اتمّ شخصیتی و بالا‌ترین جایگاه شرعی، قانونی و اجتماعی است

امام جمعه میانه با توجه به خطبه‌های نهج البلاغه حضرت علی (ع) اظهار کرد: «اگر بخواهیم یک مصداق اتمّ از شخصیتی که دارای بالا‌ترین جایگاه شرعی، قانونی و اجتماعی معرفی بکنیم، آن مصداق حضرت امیرالمؤمنین (ع) است.»
کد خبر : 137433

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام محمدرضا حامدی در جلسه درس اخلاق مدیران ادارات و دستگاه‌های دولتی شهرستان میانه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: «سیره حضرت علی (ع)، احسان، مهربانی، کمک به نیازمندان و اجرای دقیق عدالت بود و آنها را از تفضل و الطاف بی‌کران خود بهره‌مند می‌ساخت.»


وی با بیان اینکه در موضوع عملکرد مولای متقیان در ارتباط با مردم و جایگاه آن و حرکتی که به عنوان خلیفه و امام مسلمین انجام می‌دهد، در واقع‌‌ همان مصداق اتم شخصیتی اوست، افزود: «خداوند محبت نیازمندان جامعه را در دل امیر مومنان قرار داده بود که زینتی بالا‌تر از این وجود ندارد. زیرا وی امام نیازمندان و دوستدار آنها بود.»


امام جمعه میانه ادامه داد: «یکی از رویه و سیره امام علی (ع) این بود که همه امکانات را با عدالت و به طور مساوی بین مردم تقسیم می‌کرد و همه از آن بهره‌مند می‌شدند و دیگری در دسترس همگان بود، زیرا که بعد از نماز جماعت، در مسجد به امور و اداره جامعه اسلامی می‌پرداخت و به مشکلات مردم رسیدگی می‌کرد.»


حامدی حکومت امیرالمومنین را حکومت علوی برشمرد و اظهار کرد: «در نگرش به وضعیت و عملکرد حضرت علی (ع) به عنوان خلیفه جامعه اسلامی و امام آن زمان، سیره‌اش سیره پیامبر و بنا، بنای حکومت علوی بود. زندگانی خود را با پایین‌ترین افراد جامعه تنظیم می‌کرد.»


وی تاکید کرد: «امام علی (ع) توانایی امکان بالا بردن خواسته‌های عموم افراد جامعه را نداشت و این کار را انجام نمی‌داد، ولی می‌توانست خودش را با زندگانی آنها تطبیق دهد که در نتیجه مشکلات نیز برای آن مردم آسان‌تر می‌شد و مثل دیگر افراد جامعه زندگی می‌کرد. این منطق اسلام است.»


امام جمعه میانه اضافه کرد: «نه اینکه ما باید سطح زندگانی مدیران خود را ارتقا داده و به حدی برسانیم که چشم طمع به مال دنیا را نداشته باشند تا تخلف نکنند، این منطق غلطی است. در حالی که در عملکرد آنها چیز خاص و حرکت مثبتی دیده نمی‌شود. موضوع حقوق‌های نجومی مدیران امروزی ما که فعلاً به تاریخ پیوست، نمونه بارز این مسئله هست.»


حامدی منطق درست را‌‌ همان منطق اسلامی حضرت علی (ع) عنوان کرد و گفت: «مگر امیرمومنان در آن زمان نمی‌توانست چنین کاری را با مالک اشتر بکند؟ و از بیت المال، حقوق آن چنانی برای او تعیین کند، چون می‌دانست که مالک اشتر نیز حد توقف ندارد. ولی از آن طرف وعده‌ای به او داد و فرمود که در مقابل عملکرد کار‌ها و پاداش تو، شهادت خواهد بود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب