مصرف مواد شیرین موجب بروز اضطراب و افسردگی میشود
دکتر احمدرضا درستی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: مغز و سیستم اعصاب بدن از کربوهیدرات به خصوص گلوکز برای تامین انرژی استفاده میکنند. زمانی که میزان مصرف قند در افراد افزایش پیدا میکند، ناگهان حجم زیادی هورمون انسولین توسط پانکراس(لوزالمعده) تولید و وارد جریان خون میشود.
وی افزود: این امر موجب افزایش مقاومت سلولهای بدن نسبت به انسولین و ایجاد زمینه دیابت میشود و هم عملکرد تمام سلولهای بدن از جمله سلولهای سیستم عصبی را کاهش میدهد به گونهای که این سلولها نتوانند کار خود را به خوبی انجام دهند، بنابراین افراد در مراحل اولیه دچار استرس و اضطراب میشود که ممکن است به مرور زمان این علائم تشدید پیدا کند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: علاوه بر این زمانی که میزان انسولین افزایش پیدا کند قندخون بعد از مدت کوتاهی از بین میرود و در نتیجه مجدد قند خون کاهش پیدا میکند که این مساله موجب کاهش عملکرد سیستمهای بدن از جمله سیستم اعصاب میشود.
درستی خاطرنشان کرد: بنابراین مصرف مقدار زیادی قندهای ساده مانند نوشابه، انواع شیرینجات، مربا و ... میتواند موجب کاهش عملکرد بدن و سیستم اعصاب شود و احتمال ابتلا به دیابت و چاقی را در آینده افزایش دهد.
انتهای پیام/