دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

هیات داوری فیلمنامه‌نویسی جشنواره بین‌المللی شهر معرفی شدند

هیات انتخاب بخش مسابقه طرح اولیه‌ فیلم‌نامه سینمایی جشنواره شهر معرفی شدند.
کد خبر : 13387

به گزارش گروه فرهنگی آنا، روابط عمومی پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر با اعلام این خبر افزود: از سوی سیاوش حقیقی دبیر پنجمین جشنواره فیلم شهر طی احکامی جداگانه هیاتی متشکل از: جابر قاسمعلی، علی‌اکبر قاضی نظام و مسعود احمدیان مسئولیت ارزیابی و انتخاب طرح اولیه فیلمنامه‌های سینمایی جشنواره شهر را عهده دار شدند.


در این خبر هیات انتخاب و داوری این بخش بدین شرح معرفی می‌شوند.


جابر قاسمعلی


جابر قاسمعلی در سال ۱۳۴۱ در چالوس به دنیا آمد. وی در رشته ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل کرد. آغاز فعالیت حرفه‌ای وی در زمینه فیلمنامه‌نویسی از سال ۱۳۶۸ آغاز شد. از ایشان نوشته‌های پراکنده‌ای در زمینه نقد فیلم و تحلیل فیلمنامه در نشریات و ماهنامه‌های مختلف سینمایی از جمله گزارش فیلم، نقد سینما، هفته‌نامه سینما، ماهنامه فیلم‌نگار منتشر شده است. دبیر بخش سینمای ایران ماهنامه فیلم‌نگار از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۲، عضو شورای مرکزی کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران از سال ۱۳۸۰ تاکنون، مدیر اجرایی بانک فیلمنامه ایران، عضو آکادمی داوری خانه سینما، مدرس فیلمنامه‌نویسی در حوزه هنری دانشگاه سوره و فرهنگسرا‌ها از دیگر فعالیت‌های اوست. قاسمعلی هم اکنون رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان خانه سینمای ایران است. کار فیلمنامه‌نویسی در سینما را به صورت حرفه‌ای از سال۱۳۷۰ با نوشتن فیلمنامه جای امن به کارگردانی مجتبی راعی آغاز کرد. تلفن همراه رئیس جمهور، ساعت شلوغی، روانی، بالا‌تر از خطر و... از جمله آثار او در حوزه فیلمنامه نویسی است.


علی اکبر قاضی نظام


علی اکبر قاضی نظام متولد سال ۱۳۳۶ در تهران است. پس از پایان تحصیلات متوسطه به مدت چهار سال فعالیت تئاتری داشته و در سال۱۳۶۳ وارد دانشکده صدا وسیما شده و تحصیلاتش را در رشته فیلمنامه نویسی درسال۱۳۶۷ به اتمام رسانده است. از سال۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ در بخش فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی عضویت داشته، پس از اتمام تحصیلاتش در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو شورای طرح و برنامه گروه کودک ونوجوان مشغول کار شده است. فعالیت‌های وی در سینما و تلویزیون و تئا‌تر بدین شرح است: نویسندگی و کارگردانی نمایشنامه‌های «شکوه ایثار» (۱۳۶۰)، «چهار سو در انتظار» (۱۳۶۱) برنده دیپلم افتخار در نخستین جشنواره سراسری تئا‌تر فجر، نگارش فیلمنامه‌های همچون: «بهترین هدیه» (۱۳۶۵) «مجموعه تلویزیونی مهمانی خدا» (۱۳۶۷) فیلمنامه فیلم سینمایی «نیاز» ۱۳۶۷، برنده دیپلم افتخار به عنوان بهترین فیلمنامه در هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، برنده لوح بلورین بهترین فیلمنامه از سوی کانون فیلمنامه‌نویسان و بهترین فیلمنامه از سوی منتقدین سینمایی) سریال تلویزیونی «روزنه‌ای به سپیده» (۱۳۶۸)، فیلمنامه فیلم سینمایی «پایان کودکی» (۱۳۷۳)، برنده لوح بلورین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه در پنجمین جشنواره فیلم دفاع مقدس، برنده دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه از سوی کانون فیلمنامه‌نویسان و بهترین فیلمنامه‌نویسان از سوی منتقدین سینمایی).


مسعود احمدیان


مسعود احمدیان متولد ۱۳۴۴ تهران، دانش‌آموخته مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی و فوق لیسانس رشته ادیان و عرفان، به عنوان دستیار کارگردان با چند پروژه سینمایی و مستند همکاری داشته و نگارش فیلمنامه‌های «جعبه موسیقی» و «دموکراسی تو روز روشن» و چندین فیلمنامه را در کارنامه خود دارد. احمدیان از سال ۱۳۸۱ به عنوان کار‌شناس امور فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی مشغول فعالیت شد و در سال‌های ۸۳ و ۸۴ جانشین معاونت فرهنگی بنیاد فارابی و در سال‌های ۸۴ و ۸۵ عضو شورای برگزاری جشنواره‌های فیلم فجر و کودک و نوجوان بوده است. دبیری اولین جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب اسلامی و بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان از دیگر مسئولیت‌های او بوده است. وی در حال حاضر سرپرست معاونت فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی را عهده‌دار است.


این هیات قرار است ۱۶۰ طرح اولیه فیلمنامه سینمایی رسیده به دبیرخانه پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر را بررسی، انتخاب و داوری نمایند.


پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ۳ تا ۱۲ خرداد به دبیری سیاوش حقیقی در تهران برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته