«لذت برنامه نویسی با برد آردوینو» به بازار نشر آمد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کتاب «لذت برنامه نویسی با برد آردوینو» با همراهی مهندس امید طوطیان اصفهانی در 170 صفحه با تیراژ 1000 نسخه چاپ شده است. برد آردوینو یکی از بردهای نوین در علم الکترونیک و روباتیک است که در بسیاری از دانشگاه ها و پروژه های تحقیقاتی سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. آردوینو یک برد با متن باز است و براساس شرایط سختافزار و نرم افزار از سوی کاربر قابل برنامهریزی است. از مزایای این قطعه الکترونیکی میتوان قابلیت انعطاف، توانایی اتصال و برقراری ارتباط با قطعات خارجی مثل لامپ، حسگرها، موتورها و نمایشگرها...، و ارزان بودن آن و عدم نیاز به هرگونه نرمافزار جانبی یا کامپایلر دیگر، همراه با محیط برنامه نویسی ساده را نام برد.
مشیدی گفت: «تاکنون در کشور مرجع فارسی کاملی برای این برد به رشته تحریر در نیامده بود که امید است دانشجویان و محققین با استفاده از این کتاب بتوانند در توسعه علم الکترونیک و رباتیک موفقیت حاصل کنند. این کتاب با ارائه مثال های متنوع و پرکاربرد، نیاز خواننده را برای انجام پروژه دلخواه برآورده میسازد. گرچه آشنایی مختصری با زبان (c) لذت خواندن این کتاب را دو چندان میکند، اما این کتاب برای کسانی که علاقمند به یادگیری هستند مفید است.»
وی ادامه داد: «این کتاب در نه فصل تدوین شده که در فصل اول ابتدا به معرفی اجمالی بردهای آردوینو، کاربرد و مزایا پرداخته میشود و در فصل دوم آشنایی مختصری با محیط برنامه نویسی و شبیهسازی آردوینو در پروتئوس بعنوان یک نرم افزار جامع شبیهساز صورت میگیرد و فصل سوم مربوط به بررسی دستورات مهم در برنامه نویسی آردوینو بوده و فصل چهارم کتابخانهها و توابع آردوینو را مورد بحث قرار میدهد. با توجه به اهمیت وقفهها، فصل پنجم به آشنایی با وقفه میپردازد. برای مرور مطالب در فصل ششم به مثالهای کاربردی با تمرکز بر شرح الگوریتم برنامه ها و توضیحات سخت افزاری پرداخته می شود. »
مشیدی تصریح کرد: «یکی از نرمافزارهایی که امروزه در کنار بردهای آردوینو مورد استفاده قرار میگیرد نرم افزار Firitzing است که در فصل هفتم توضیح داده شده است و با توجه به کاربرد نرمافزار متلب برای کلیه علوم فنی و مهندسی، در فصل هشتم به بررسی چگونگی اتصال برد آردوینو به این نرمافزار و نحوه برنامه نویسی این برد در محیط متلب و سیمولینک پرداخته شده و در فصل نهم به استفاده روز افزون مهندسین از نرم افزارLabView و سهولت استفاده از زبان برنامه نویسی گرافیکی و نحوه اتصالات برد آردینو و این نرم افزار پرداخته شده است.»
انتهای پیام/