دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس جمعیت هلال احمر:

کاهش بودجه مصوب انجام ماموریت‌های هلال احمر را با مشکل روبه‌رو می‌کند

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه اعتبارات هلال احمر تکافوی برنامه‌های امداد و نجات را نمی‌دهد، تصریح کرد: کمبود اعتبارات برای انجام ماموریت‌های هلال احمر مشکل‌ساز خواهد شد.
کد خبر : 13182

به گزارش گروه اجتماعی آنا، سید امیرمحسن ضیائی گفت: با وجود همه تلاش‌هایی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پایان سال ۹۳ برای حفظ و تصویب بودجه جمعیت هلال احمر به میزان سال گذشته داشتند، این مهم برای سال ۹۴ محقق نشد و اعتبارات جمعیت کمتر از سال گذشته شد.


وی افزود: علاوه بر اینکه اعتبارات امسال ما افزایش نیافت، تخصیص‌های ما در سال ۹۳ و تحویل منابع نیز بسیار پایین بود و این شرایط، جمعیت هلال احمر در تحقق ماموریت‌های خود را با مشکل مواجه خواهد کرد.


رئیس جمعیت هلال احمر به اهمیت تمرکز زدایی و افزایش اختیارات استان‌ها و شعب این جمعیت اشاره و عنوان کرد: باید بخش‌های مختلف جمعیت هلال احمر بدون نیاز به مرکز بتوانند برنامه‌ریزی‌های لازم را در استان‌های خود انجام دهند و تصمیم داریم تا امورات صف را به خودشان واگذار کرده و وظایف مربوط به ستاد را در ستاد انجام دهیم تا اختیارات استان‌ها افزایش یابد.


وی افزود: به علاوه تقویت منابع داخلی از دیگر برنامه‌هایی است که با اجرای آن تصمیم داریم تا حداقل از اختلالاتی که ممکن است به دنبال اعتبارات در کشور ایجاد شود، کاهش یابد.


ضیائی با اشاره به مشکلاتی که در زمینه نیروها و منابع انسانی در این جمعیت وجود دارد، گفت: این مشکل به خصوص در پایگاه‌ها بسیار مشهود است و استان خوزستان هم از این امر مستثنی نبوده و ماندگاری نیروها در این استان با توجه به شرایط، کمتر است و لذا باید برنامه‌هایی برای تامین نیازها به نیروی انسانی به ویژه با استفاده از ظرفیت‌های داوطلبان و جوانان انجام و سطح آموزش نیروی انسانی را افزایش داد.


رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه تمرکز امسال جمعیت هلال احمر آموزش همگانی و شعار «هر خانواده، یک امدادگر» و «جامعه آماده» است، تصریح کرد: از اهداف اساسی جمعیت هلال احمر کمک به سلامت انسان‌ها است که در این زمینه تاکنون چه در زمان حوادث و چه در شرایط عادی فعالیت‌های بسیار انجام داده و به عنوان کمک وزارت بهداشت و درمان همواره وارد عمل شده است.


ضیایی همچنین درباره برنامه های جمعیت هلال احمر برای رفع کمبود پایگاه‌های امداد و نجات در کشور، گفت: با تمرکز فعالیت‌های هلال احمر، حوزه امداد و نجات است و از آنجا که ما به بودجه دولت و مجلس وابسته‌ایم، هر اندازه اعتبارات مناسب‌تری به جمعیت اختصاص یابد، برنامه‌ریزی جامع‌تری برای راه‌اندازی پایگاه‌ها خواهیم داشت.


رئیس جمعیت هلال احمر اظهار کرد: باید برنامه‌هایی تدوین کرد که عملیاتی باشد، چراکه برنامه‌های شعارگونه چندان با حوزه صف همخوانی نداشته و تنها در کتابخانه‌ها خاک خورده است.


ضیائی افزود: هم اکنون جمعیت هلال احمر را دنیا به علت نحوه فعالیت، تنوع و نوآوری و نه عِده و عُده، به عنوان جمعیتی قدرتمند و درجه یک قبول دارد و این نهاد مردمی را نوآور و کارا می‌داند که این مهم جز با فعالیت نیروهای صف در اقصی نقاط کشور محقق نمی‌شد.


رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص ضرورت تعامل با وزارت بهداشت با اشاره به اینکه باید رایزنی‌هایی برای هماهنگی فعالیت‌های اورژانس و هلال احمر انجام شود، تصریح کرد: این فعالیت‌ها در مجموع باید منجر به ارائه خدمات به نحوی شود که تکلیف مردم مشخص بوده و حاصل آن نتیجه مثبتی در ارائه خدمت بهینه و در شأن مردم باشد.


وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر سابقه فعالیت ۹۲ ساله در کشور دارد که تغییرات زیادی به خود دیده است، افزود: با وجود همه این تغییرات جمعیت هلال احمر روح خدمت‌رسانی و امدادی خود را حفظ کرده و هر آنچه در ذیل اهداف جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر آمده است را به خوبی محقق کرده است.


رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از فعالیت‌های صف و ستاد در جمعیت هلال احمر با هم مخلوط شده است، گفت: باید همه تلاش خود را به کار بندیم تا با ستادی کوچک و مجهز به فناوری اطلاعات و ارتباطات مجموعه هلال احمر را اداره کنیم و بسیاری از فعالیت‌ها را به صف منتقل کنیم.


ضیائی با تاکید بر ضرورت تقویت منابع داخلی و درآمدی استان‌ها اظهار کرد: باید همه تلاش خود را به کار بندیم تا اعتبارات مناسبی را برای انجام وظایف جمعیت هلال احمر جذب کنیم و به نحوی به مردم خدمات‌رسانی کنیم که مردم با دیدن خدمات نه از ما بلکه از نمایندگان خود در استان‌ها تقاضای تقویت و توجه به هلال احمر را بکنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب