رئیس واحد تهرانشرق: مدیران اجرایی در تمام سطوح فرصتسازی کنند
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر ابراهیم حلاجیان در جلسه هماندیشی با مدیران گروه های تخصصی با تشریح وضعیت موجود اعم از تعداد اعضای هیات علمی و کارکنان و دانشکده های مصوب واحد بر لزوم همکاری و همدلی همه مدیران در سال 1394 در راستای افزایش تعداد دانشجویان به 15 هزار نفر و رشته های تحصیلی حداقل به 100 رشته تاکید کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید توجه ویژهای به توسعه تحصیلات تکمیلی که نیاز مبرم کشور است، داشت، خطاب به حاضران ادامه داد: با توجه به وجود پتانسیلهای بالای واحد تهران شرق از لحاظ فضای آموزشی، پژوهشی، اداری، زمینههای لازم برای تبدیل واحد به واحد جامع وجود دارد و باید فضایی را ایجاد کنیم تا نه سرریز دانشجویان واحدهای تهران بلکه تمایل خانوادهای تهرانی و غیرتهرانی را بتوان پاسخگو بود و سطح خدمات رسانی دانشگاهی تا حد قانعکنندهای بالا رود که دانشجویان شهر تهران، واحد تهران شرق را به جای واحدهای دانشگاهی خارج استان انتخاب کنند.
این مسئول هدف از برگزاری این جلسات را تعیین سیاست ها و استراتژی های کاری و توسعه ای برای رقابتهای درونسازمانی به منظور ارائه خدمات بهتر دانشگاهی به دانشجویان خواند و تصریح کرد: از جهت امکانات در وضع تقریبا مناسبی قرار داریم به خصوص کارگاه ها و آزمایشگاهها که ابتدا با بازبینی و بازسازی در عین تجهیز و توسعه می توان بهرهبرداری بهینهای در امور آموزشی و پژوهشی از این امکانات داشت.
حلاجیان از مدیران گروههای تخصصی به عنوان هماهنگ کننده اصلی نیروهای علمی نام برد و خطاب به ایشان گفت: امیدوارم این واحد دانشگاهی با دانشکده های مصوب و مرکز رشد بتواند به سمت تبدیل شدن به واحد علوم و تحقیقات شرق تهران قدم بردارد |
رئیس واحد تهران شرق با توجه به شاخصهای پژوهشی و آموزشی یک واحد دانشگاهی که در دنیا برای آن، بیش از 280 شاخص تعیینشده است، افزود: اگر یک دانشگاه بخواهد کارآفرین، تحولساز، توسعهیافته و پیشرفته تلقی شود باید به طور نسبی 60 تا 65 درصد از شاخص های مورد نیاز را تا 70 درصد دارا باشد.
حلاجیان از مدیران گروههای تخصصی به عنوان هماهنگکننده اصلی نیروهای علمی نام برد و خطاب به ایشان گفت: امیدوارم این واحد دانشگاهی با دانشکده های مصوب و مرکز رشد بتواند به سمت تبدیل شدن به واحد علوم و تحقیقات شرق تهران قدم بردارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه را نمیتوان با دیکته کردن و درهای بسته و رفتارهای دستوری اداره کرد، افزود: علم ویافته های علمی نمی تواند بسته و دستوری شکل گیرد و شرطش آن است که تعامل بین اعضای علمی و دانشگاهی و مدیریتی وجود داشته باشد. مدیران گروهها، مسئولان اصلی و مولکولها و سلولهای بنیادی آموزشی و علمی در نظام دانشگاهی به شمار میآیند و باید لحظه به لحظه دارای اختیارات نرمافزاری و برخوردار از تجهیزات سختافزاری باشند هر چند متاسفانه به اختیارات سختافزاری بیشتر گرایش نشان داده میشود.
رئیس واحد تهران شرق تاکید کرد: باید دانش تخصصی و برنامهریزی و کنترل در بحث آموزش و پژوهش و همه امکانات را برای گروهها فراهم کنیم و در راستای کاهش نسبت به اعضای هیات علمی تلاش شود.به گزارش آنا، در ادامه این جلسه مدیران گروه های مختلف آموزشی به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مربوطه پرداختند و راهکارهایی برای پیشبرد اهداف توسعه ای واحد تهران شرق ارایه کردند.
انتهای پیام/