دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل:

تفاهم‌نامه واحد اردبیل همکاری با کارخانه ماشین سازی تبریز عملیاتی می‌شود

معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از انجام مذاکرات برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه همکاری با کارخانه ماشین سازی تبریز در زمینه تولید قطعات و ماشینهایcnc خبر داد.
کد خبر : 130925

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمد روحی عیسی لو در بازدید و نشست های کارشناسی از ماشین سازی تبریز بر عملیاتی شدن تفاهم‌نامه فی ما بین تاکید کرد.


وی گفت: «توسعه فعالیت‌های اقتصاد دانش بنیان از اولویت‌های دانشگاه‌های آزاد اسلامی بوده و توانمندی‌های دانش‌بنیان واحدها در این زمینه کم نظیر است.»


معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: «در این دیدار که مدیر عامل ماشین سازی به همراه مدیران و کارشناسان آن شرکت حضور داشتند بر ادامه همکاری دو سازمان تاکید شد.»


روحی اظهار کرد: «در این دیدار قرار شد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در زمینه تولید دریل‌های صنعتی با ماشین سازی همکاری کرده و نیز در صورت توافق روی تولید انواع cnc و تکمیل چرخه دانش آن همکاری شود.


وی اضافه کرد: «دو سازمان توافق کردند روی کارگاه‌های تخصصی مشترک به منظور آشنایی و تربیت نیروی متخصص کار، همکاری ها توسعه یابد.»


وی خاطرنشان کرد: «ماشین سازی از توانمندی بسیار بالای صنعتی برخوردار بوده و به 60 کشور جهان ماشین های مختلف را صادر کرده است. واحد اردبیل نیز دارای محصول دانش بنیان فرز دروازه ای cnc است.»


راهیابی محصول دانش بنیان واحد اردبیل به مرحله نهایی جشنواره اختراعات بزرگ ایران


معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از راهیابی محصول دانش بنیان واحد اردبیل به مرحله نهایی جشنواره اختراعات بزرگ ایران هم سخن گفت.


وی اظهار کرد: «از این فستیوال که با حضور بیش از 2000 مخترع، متخصص، سرمایه گذار و با حمایت ارگانها و سازمانهای علمی و فن‌آورانه برگزار می شود محصول لیفتراک صنعتی واحد اردبیل به مرحله نهایی جشنواره راه یافت.»


روحی افزود: «این جشنواره با انتخاب 30 طرح برتر بمنظور تجاری سازی آنها به کار خود پایان خواهد داد.»


وی بیان کرد: «محصول لیفتراک دفتر اقتصاد دانش بنیان در اردیبهشت امسال با حضور معاون استاندار، صنعتگران و نخبگان دانشگاهی به جامعه صنعتی معرفی شد.»


روحی با بیان این که فستیوال اختراعات بزرگ ایران در سه روز و در 9 گروه برگزار شد اظهار کرد: «محصول دانش بنیان واحد اردبیل در گروه مگاترونیک و هوافضا مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته و به مرحله نهایی راه یافت.»


وی گفت: «این جشنواره یک پروسه نو با هدف تولید و تجاری سازی اختراع است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب