رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: دعواهای سیاسی و قومی در میزان حضور مردم در صفوف نماز تاثیر دارد
به گزراش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، حجتالاسلام سید رضا تقوی روز یکشنبه در نشست اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، گفت: بروز دعواهای سیاسی و قومی قبیله ای در میزان حضور مردم در صفوف نماز تاثیر دارد.
وی اضافه کرد: افزایش نرخ و قیمت کالا و فشار اقتصادی بر مردم نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار در میزان حضور مردم در آئینهای نماز جمعه است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با ذکر اینکه منکر تنها بدحجابی نیست، بیان کرد: بیکاری و فقر مهمترین منکرات موجود در جامعه هستند.
تقوی برخورد با این دو منکر مهم را نیازمند تدبیر، فکر و برنامه دانست و گفت: دولت برای رفع این مشکلات تلاش می کند که باید همه افراد نیز به یاری دولت بروند.
وی آلوده کردن محیط زیست، بلند مرتبه سازی بخاطر مشرف شدن به منازل مردم و مشاهده داخل خانه، رعایت نکردن معماری اسلامی در شهرسازیها، اسراف آب حتی هنگام وضو گرفتن و ضعف در وجدان کاری را از دیگر مصادیق منکرات برشمرد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بیان کرد: سازمان استاندارد مهمترین ارگان امر به معروف و نهی از منکر است که باید جلوی تولیدات بی کیفیت را بگیرد.
حجتالاسلام تقوی افزود: رهبر فرزانه انقلاب بر خرید کالاهای تولید داخل تاکید دارند بر این مبنا تولید کنندگان داخلی نیز باید کیفیت کالای خود را افزایش داده تا مردم به خرید آنها رغبت داشته باشند.
امر به معروف واجب فراموش شده است
وی تاکید کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر واجب فراموش شده است و مردم آن را همانند نماز و روزه یک واجب همگانی نمی دانند.
وی با ذکر علل بیرغبتی به احیای فریضتین افزود: بسیاری از افرادی که نماز و روزه شان قضا نمی شود حاضر نیستند به فردی که در ملاعام منکری را انجام می دهند، تذکر دهند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اضافه کرد: باید ضرورت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر فرهنگسازی شود تا مردم بدانند غفلت از آن همانند نخواندن نماز گناه است.
حجتالاسلام تقوی ادامه داد: علت بی رغبتی برخی افراد برای نهی از منکر، دردسر و تبعات ناشی از آن است و دوست ندارد طرف مقابل از وی رنجیده خاطر شود.
وی گفت: برخی از افراد که شمارشان نیز زیاد است نهی از منکر را دخالت در زندگی خصوصی مردم و محدود کردن آزادی افراد می دانند.
وی تاکید کرد: کوچه و خیابان مکان خصوصی نیست و همه در آن شریک هستند و حاکمیت مکلف به محافظت از فضای عمومی و برخورد با حرمت شکنان است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: 92.2 درصد از مردم به حاکمیت اسلام در ایران رای دادند، قانون اساسی نیز با محریت اسلام تدوین شده است و بر این اساس کسی مجاز نیست که با پوشش زننده و غیراسلامی در معابر عمومی حاضر شود.
حجتالاسلام تقوی در باره روشهای امر به معروف نیز گفت: با روشهای نامناسب مردم را به انجام کار خوب دعوت کردن تاثیر منفی داشته و منجر به زیر سوال بردن کار درست نیز میشود.
وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید نحوه احیای فریضتین و مواجهه با منکرات را به مردم آموزش بدهند.
انتهای پیام/