دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر اقتصاد در مجمع بانک ملی اعلام کرد:

کاهش مطالبات غیرجاری بانک ملی

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع عمومی عادی بانک ملی ایران تاکید کرد: کاهش نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات بانک ملی قابل توجه و ارزشمند است.
کد خبر : 128638

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شادا، جلسه مجمع عمومی بانک ملی با حضور علی طیب ‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس مجمع عمومی، حسین قضاوی معاون امور بانکی، بیمه‌ای و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان اعضای مجمع در ساختمان موزه این بانک برگزار وصورت‌های مالی سال 1394 بانک تصویب شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در این جلسه ضمن تقدیر از مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره، کارکنان و حسابرس بانک ملی ایران و همچنین مدیر عامل سابق این بانک اظهار داشت: نقش نظام بانکی در توسعه کشور، تولید و دستیابی به رشد اقتصادی بسیار مهم است به عبارت دیگر توسعه مالی، مقدم بر توسعه اقتصادی است و اگر بخواهیم رشد اقتصادی خوبی داشته باشیم قطعا باید همزمان با آن و یا حتی پیش از آن، نظام بانکی توسعه یابد.


طیب‌نیا در ادامه افزود: مدیریت بانک ملی ایران در شرایط سخت به نحو شایسته‌ای محدودیت‌های ناشی از شرایط داخلی و خارجی بانک را مدیریت کرد که جای تقدیر دارد.
وی به کاهش نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات بانک ملی ایران از 14 درصد در سال‌های گذشته به 8.8 درصد در سال 1394 اشاره کرد و این موضوع را موفقیت قابل ملاحظه‌ای دانست.
طیب ‌نیا با تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته بانک ملی ایران در حوزه خدمات الکترونیک بر توسعه ابزارهای الکترونیک برای چابک‌سازی فعالیت‌های بانک تأکید کرد.
وی با اشاره به انتظارات بالای فعالان اقتصادی از بانک‌ها درخصوص تأمین مالی گفت: برای تأمین این انتظارات و همچنین رفع مسائل بخش‌های مختلف کشور، پرداختن به مسائل نظام بانکی بسیار اهمیت دارد. در این زمینه ابتدا باید شرایط سخت و حاد نظام بانکی به درستی درک شودو سپس برای رفع این مشکلات حرکت کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: اصلاح نظام بانکی باید در دو حوزه داخل و خارج از بانک‌ها و در حوزه تصمیم‌گیری در مورد بانک‌ها صورت گیرد.
طیب نیا خاطرنشان کرد: در حوزه داخل بانک‌ها، هیأت مدیره باید با کاهش هزینه‌ها، تجهیز منابع، افزایش کارایی، بالا بردن کارآمدی و بهره‌وری را مد نظر قرار دهد.


وی افزود: در حوزه خارج بانک نیز دولت باید به بانک ها توجه کرده و از آنها حمایت نماید.
طیب‌نیا گفت : دولت باید برای اصلاح نظام بانکی، افزایش سرمایه بانک‌ها را با استفاده از ظرفیت‌های فعلی مورد توجه جدی قرار دهد و همچنین در بودجه سال 1396 باید اصلاح نظام بانکی به طور ویژه مد نظر قرار گیرد.
در ادامه قضاوی، معاون امور بانکی، بیمه‌ای و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با تقدیر از مدیرعامل و هیأت مدیره بانک ملی ایران اظهار داشت: پیشرفت‌های ملموسی در بانک ملی ایران صورت گرفته است به طوری که مشتریان به راحتی از محصولات بانکی و اینترنتی استفاده می‌کنند که این جای تقدیر دارد.
وی گفت : حسابرسان صورت‌های مالی بانک ملی ایران را مطلوب ارزیابی کرده‌اند و به نمایندگی از مجمع عمومی و به استناد گزارش حسابرسان از مدیرعامل و هیأت مدیره بانک ملی ایران و کارکنان آن تشکر و قدردانی می‌نمایم.
محمدرضا حسین زاده مدیر عامل بانک ملی ایران نیز در ابتدای این جلسه ضمن تقدیر از حضور وزیر اقتصاد، رئیس مجمع و نمایندگان اعضای مجمع عمومی بانک گزارشی از عملکرد این بانک در سال گذشته ارائه کرد.
وی گفت : بانک ملی ایران پارسال 675 هزار و 350 میلیارد ریال به بخش‌های مختلف اقتصادی تسهیلات پرداخت کرده که نسبت به سال 1393 حدود 20.31درصد رشد داشته است.


مدیر عامل بانک ملی ایران تصریح کرد: پرداخت 62303 میلیارد ریال به بخش کشاورزی با سهم 9.22 درصدی نسبت به سال 1393 همچنین پرداخت 158381میلیارد ریال به بخش صنعت و معدن با رشد13.33 درصدی نسبت به دوره مشابه و پرداخت 138578 میلیارد ریال به بخش مسکن و ساختمان با رشد4.5 درصدی نسبت به سال 1393 در طول سال 1394 انجام شده است.
به گفته وی بانک ملی ایران پارسال 65132 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرده که رشد20.56 درصدی نسبت به سال 1393 داشته است.
حسین‌زاده اعلام کرد: در پایان سال 1394 سهم بانک ملی ایران در بین بانک‌های تخصصی و تجاری کشور از نظر تعداد کارکنان29.09 درصد، تعداد شعب21.13 درصد، کل سپرده‌ها 19.27 درصد، سپرده‌های مدت‌دار 20.07 درصد، کل تسهیلات 18.74 درصد، تعداد خودپرداز21.73 درصد و کارت‌های بانکی15.33 درصد بوده است.
وی گفت: نسبت مطالبات غیر جاری این بانک به کل ناخالص تسهیلات در مقطع مذکور، 8.8 درصد است که از میانگین شبکه بانکی کشور پایین‌تر است.
مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه با اشاره به اقدامات متعدد صورت گرفته در سال جاری برای ارتقای جایگاه این بانک ابراز داشت: پرداخت 1372 فقره تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط به مبلغ 12618 میلیارد ریال، پرداخت 14 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی و پرداخت 32 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش صنعت و معدن از مهمترین فعالیت‌های انجام شده توسط بانک ملی ایران در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است.


توسعه خدمات ارزی و بین‌المللی بانک ملی ایران در فضای پسابرجام از دیگر موارد مورد تأکید حسین‌زاده در این جلسه بود که حاکی از موفقیت‌های قابل توجه این بانک بود.
به گفته وی در حال حاضر تمامی خدمات ارزی در کشورهای حوزه اروپا، و کشورهای روسیه، امارات متحده عربی ، جمهوری آذربایجان،ترکیه،ژاپن عراق،چین،افغانستان و عمان از طریق 24 بانک و کارگزاری در حال انجام است.
حسین‌زاده افزود: در نظر است شعب هامبورگ و عراق بانک ملی ایران، تبدیل به واحد مستقل (سابسیدری) گردد تا سطح عملکرد این واحدها ارتقا یابد.
وی ادامه داد: در نیمه اول سال جاری میزان سپرده‌ها و تسهیلات بانک ملی ایران رشد خوبی داشته و خدمات الکترونیک این بانک نیز در حال گسترش روزافزون است به طوری که در حال حاضر تعداد کاربران سامانه اینترنتی بانک(بام)قریب به 700 هزار نفر است.
برنامه‌ریزی و تلاش برای افزودن 1500 خودپرداز به شبکه خودپردازهای این بانک و گسترش شعب بدون کارمند از موضوعات مورد اشاره مدیر عامل بانک ملی ایران برای سال جاری بود. حسین‌زاده در پایان خواستار افزایش سرمایه نقدی بانک ملی ایران تا میزان 000ر130 میلیارد ریال، تسریع در تسویه بدهی‌های شرکت‌های دولتی به بانک و صدور مجوز استخدام نیروی انسانی جدید شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب