دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی خبر داد:

کاهش چشم‌گیر حجم کالاهای قاچاق

امین دلیری، مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تمکلیکی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمانشاه حضور یافت و با مدیران دستگاه‌های عضو این کمیسیون گفتگو کرد.
کد خبر : 127771

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از به نقل از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، دلیری در جریان سفر به استان کرمانشاه، در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این استان که به ریاست شاه حسینی معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه برگزار شد شرکت کرد و ضمن تبیین نقش و جایگاه سازمان اموال تملیکی افزود: این سازمان یک نهاد حاکمیتی است که از تمامی قوا اعم از مجریه، مقننه و قضائیه در ارکان آن حضور دارد و با توجه به تجربه ارزشمندی که در حوزه جمع آوری، مدیریت و تعیین و تکلیف اموال منقول و غیر منقول دارا است می تواند نقش موثری در مدیریت اموال دولتی داشته باشد و هم اکنون نیز بعنوان حلقه پایانی در امر مبارزه با قاچاق کالا برای صیانت از سلامت جامعه و اقتصاد کشور تلاش می‌نماید.
وی در ادامه افزود: کاهش چشم‌گیر حجم کالاهای قاچاق و افزایش کشفیات این گونه کالاها توسط دستگاه‌های کاشف، نشان‌دهنده افزایش اراده دستگاه‌های مسئول در زمینه مبارزه با قاچاق کالاست.


مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اشاره به ابلاغ آئین نامه مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: بر اساس این قانون سازمان اموال تملیکی سه وظیفه اصلی از جمله صادرات، امحاء و عرضه داخلی را برای کالاهای قاچاق بر عهده دارد و برای بهبود عملکرد، سامانه تبادل اطلاعات میان دستگا ه های مسئول در امر مبارزه با قاچاق در حال راه اندازی می باشد.
برومند میرزائی پور مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی کرمانشاه نیز با اشاره به عملکرد آن مدیریت افزود: طی 7 ماهه سالجاری 821 پرونده قاچاق توسط سازمان اموال تملیکی کرمانشاه تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 200 درصد رشد داشته است.
وی خاطر نشان کرد: طی همین مدت 5 مرحله انهدام کالاهای غیر استاندارد و فاقد مجوز بهداشت به ارزش 12 میلیارد ریال منهدم شده است که از جمله آن، 7 تن لوازم آرایشی بهداشتی و مواد غذایی، یک تن البسه، 4 میلیون نخ سیگار و مقادیر قابل توجهی میوه بوده است.


مدیر اموال تملیکی کرمانشاه در ادامه افزود: این مدیریت آمادگی همکاری با اتاق بازرگانی و تجار استان کرمانشاه جهت صادرات کالاهای با دوام در اختیار این سازمان را دارد.
میرزایی پور گفت: با مساعدت ستاد مرکزی اموال تملیکی 8100 متر مربع فضای انبار جدید در این استان خریداری شده است که مساعدت مدیران استانی را برای تامین اعتبار جهت تجهیز، انتظار داریم.
در ادامه کاشفی، رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز با اشاره به ظرفیت تجاری آن استان افزود: 1200 تولید کننده و بازرگان، عضو اتاق بازرگانی کرمانشاه می باشند که بطور میانگین سالانه، قریب به 1500 میلیون دلار صادرات کالا داشته اند؛که برای مساعدت در صادرات کالاهای تحت تملک دولت در استان کرمانشاه می توان از این ظریت استفاده نمود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب