دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرضیه افخم مطرح کرد:

اشتیاق مالزی برای ورود به بازار ایران بعد از برجام

سفیر ایران در مالزی گفت: کشور مالزی عطش فراوانی برای ورود به بازار ایران در شرایط پساتحریم دارد.
کد خبر : 127511

به گزارش گروه اقتصادی ایران به نقل از دبیرخانه هفتمین نمایشگاه تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در ایران، مرضیه افخم در دیدار با شرکت کنندگان ایرانی هفتمین کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در مالزی، با اشاره به دستاوردهای برجام گفت: «امروز از منظر عموم ملت‌های جهان کشوری است که با اتکا به نیروهای درونی خود توانست مقاومت کند و با عزت و سریع دوران تحریم را پشت سر می‌گذارد. این ویژگی برای بسیاری از کشورهای جهان قابل احترام است و در نشست‌ها و جلسات مختلف با مقامات و مسئولین کشورهای متعدد به وضوح قابل مشاهده است و پایداری کشور برای احقاق حقوق مشروع خود ارزش و سرمایه‌ای بی بدیل شمرده می‌شود.


وی با اشاره به این که سابقه رابطه دوستانه ایران و مالزی در دهه‌های گذشته، سرمایه امروز ما برای بهره مندی از فرصت‌های جدید است، اظهار کرد: مالزی در تلاش است تا از فرصت پساتحریم برای کسب سهم مهمی از بازار مصرف کنندگان ایرانی استفاده کند، از این رو شرکت‌های ایرانی نیز باید بر اساس نقشه راه و برنامه ریزی دقیق و مناسب، نهایت بهره مندی را از این شرایط داشته باشند.


سفیر ایران در مالزی، ادامه داد: متأسفانه یکی از مشکلات موجود، تعدد تفاهم نامه‌های امضا شده‌ای است که پیگیری‌های لازم در مورد آن‌ها صورت نگرفته و اجرای آن‌ها به فراموشی سپرده شده است.


افخم اذعان کرد: ایران و مالزی تاکنون تفاهم نامه‌های متعدد و فراوانی امضا کرده‌اند اما عدم پیگیری برای به نتیجه رساندن آن‌ها، نقطه ضعفی است که ممکن است به وجهه عمومی ایران در جهان، خدشه وارد کند.


سفیر ایران در مالزی تأکید کرد: سفر و شناخت نزدیک این کشور و تشکیل جلسه با مسوولان خصوصی و دولتی خوب و لازم است و نمی‌توان منکر اهمیت آن شد اما مهم‌تر از آن، دریافت نتیجه و پیگیری همکاری‌های دو جانبه است.


وی با اشاره به این که در شتاب شرایط پساتحریم، فرصت بازنگری روش‌های گذشته و آزمون و خطا وجود ندارد، گفت: چنانچه بر اساس ارتباط کوتاه مدت، روابط تشریفاتی و ظاهری و بدون نقشه راه حرکت کنیم، نمی‌توان نتیجه عملیاتی برای توسعه و تقویت ارتباطات تجاری دو کشور حاصل ساخت.


افخم، کیفیت حضور نمایندگان شرکت‌ها و هیأت بازدیدکننده ایرانی را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد: دستاوردهای ایران در این سفر به ارتقای فعالیت‌های علمی، اقتصادی و فرهنگی بینجامد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب